Anitha Schulman

[Jobbe]

Är på väg på en liten miniroadtrip jag och Penny. Det är så dålig 3G uppkoppling i Rute. Jag misstänker att Almedalen-jippot snott all trafik så förhoppningsvis så blir det lite bättre nästa vecka.

Jag och Penny lyssnar på Jocke Berg som som sjunger om ängsliga hållningar och att man kan få dig när du vill. Du Och Jag Döden-plattan i detta karga landskap känns som hand i handske.

Furillen har Wifi.

En respektabel arbetsplats.

[Sneart Jobbe mén fjörst lunsj]

Kom igen nu tjejer och killar.

Har ni blivit lämnade eller har en väninna/vän som blivit det precis innan bröllopet. Som idag är singel. Snälla hör av er till mig. Det här kan vara tillfälligheten som kommer förändra ert liv för alltid. Vore inte det coolt? Då har liksom den här bloggen hjälpt till att förändra någons liv. Alla läsare som bidrar och kanske tipsar den där väninnan eller vännen som bara fastnat i ett mönster som den själv kanske är oförmögen att bryta. Att våga förändring att våga ta det där steget man aldrig trodde man kunde. Vi gör det ihop.

Varm i hjärtat teve. Som peppar och motiverar. Som får en att fälla en tår ibland och skratta högt ibland. Må Bra Teve. Sånt man älskar. Teve som fortsätter efter sändningen är slut och skriver sin egen historia.

Maila mig: [email protected]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. miss d

    Hej, jag träffade en man från UK, packade allt, sa upp lägenhet och jobb samt tog min dotter ur skolan och löste ut ett jättelån. 3 veckor innan flyget går dumpar han mig. Nu har jag bott här i UK i ett år med min dotter och är fortfarande inte över honom. Inte riktigt ett missat bröllop men nästan samma sak. Hurra.

  2. Sunshine

    Ärligt talat lägg ner den här idén, vem vill outa sin dumpning i tv. Fastnat i ett mönster hur då? Om ni ska ska leka psykologer ta tag i de som dumpar istället för det är väl de som har störst behov av hjälp. Bara vi slipper se det på TV.

  3. L

    Jag tycker att det är lite förnedrings-tv, missförstå mig rätt, dina intentioner är goda men att blotta sig på tv inför halva Sverige om en sån här grej är ju lite off, lite Lyxfällan, Anna Skipperaktigt, vill väl, men är väldigt blottande.

  4. Freja

    Om man har blivit lämnad försöker, eller har man gått vidare. Man vill kanske inte ”dra” upp allt igen. Speciellt inte i tv. Vad är det för mönster den här personen ska ha hamnat i? Är intressead och nyfiken.

  5. Tilde

    Kan du inte snälla berätta lite mer om dina tandoperationer…har överbett o funderar på att ta visdomständerna…Kram!

Comments are closed.