Anitha Schulman

Bloggen

Jag förstår att det är oerhört provocerande att ta en cigg ibland. Det verkar som att ganska många tycker det. Det är er åsikt den får ni ha precis som jag får ha min. Jag har pratat med min BVC läkare och ställt väldigt många frågor om detta innan jag tog beslutet. Hon har inga problem med att jag ta en cigg då och då trots att jag ammar.

Min bloggidé från början har varit ganska enkel. Jag ska vara ärlig om mitt liv. Jag ska inte försköna något.

Det skulle vara otroligt lätt för mig att bara blogga upp söta bilder på min dotter eller berätta vilket underbart liv jag lever. Vilket jag gör och det är ju fruktansvärt provocerande i sig för vissa.
Men ärligheten har säkert provocerat en himla massa fler.

Det är det intressanta med bloggande.
Då jag inte uppmanat någon till någon dumhet. Jag har inte mästrat med moderskapet, eller något alls gör si och såande.
Jag har inte bloggat illa om någon. Men ändå är folk arga på ganska mycket jag gör. Inget är avsett som raka provokationer. Utan snarare dokumentationer.

Om man nu är angelägen att förändra mig. Istället för att sluta läsa då måste man ju vara lite nyfiken ändå? Eller?

Hur vill NI att den här bloggen skulle vara om ni fick bestämma? Alla har ju rätt till sin åsikt så snälla säg.

20110705-081053.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nadja

    Ser på ”efter 10” och hittade därmed till din blogg, som jag hittills bara hunnit ögna igenom lite. Jag skulle kunna skriva en uppsats i hur trött jag blir på alla överstressade stackars morsor som har gett upp sina egna liv och förväntar sig att alla andra ska göra likadant för att lindra deras egna ångest.

    Självklart så ska ni leva ert liv som nybliven familj precis som ni vill?! Rök på, ta ditt glas vin, ha barnvakt och skit i resten!

  2. Anna Holmberg

    Rök dina cigg och drick ditt vin. Krama din vackra dotter och din fina man. Låt alla supermorsor sitta inne och amma och förskräcka sig. Låt dem uppröras trilskas och storma. Låt dem känna sig som världens bästa mödrar om det är ur detta de hämtar styrka. Du ska hämta styrka ur det fina liv du skapat och det fina liv ni byggt upp. Du ska luta dig tillbaka i gräset och njuta av varenda cigarett du unnar dig. Drick ett gott Bourgogne och njut varenda droppe. De som utgår från att du skulle skada ditt barn har inte läst något du skrivit tidigare.

  3. Bell

    Detta har blivit en jobbig blogg på grund av du hela tiden tar åt dig av alla kommentarer och ska försvara dig. Tyvärr finns det sådana kommenterar överallt på bloggar men det jobbiga är när det blir fokus på det. Det känns som att varje gång man klickar in sig på bloggen är det någon sorts diskussion där du lyckats provocera en del som du sedan ska försvara dig emot. Publicerar man ett provocerande inlägg får man också lära sig att hantera kommentarerna eller be någon annan gå igenom dem.

    Synd att det blivit så för jag följde bloggen för att den var rolig innan.

  4. Annica

    Hej Anitha! Brukar inte kommentera utan bara njuta av bloggen men eftersom du ville så kör jag också 🙂 Jag älskar din blogg. Älskar att du är så rakt på och säger vad du tycker och skriver vad du känner. Älskar att du är ärlig. Seriöst, tycker det är sjukt kul att läsa din blogg. Tycker t.o.m att det är kul att du vågat möta oss läsare, vet att många klagat på det, men jag tycker det är bra att du står på dig.

    Jag tycker inte du behöver förändra någonting. Stå på dig och fortsätt vara ärlig! Självklart kommer det innebära några haters, men strunt i dom. Dom ska inte bestämma hur du ska styra ditt liv och vad du ska säga på din blogg (du ska ju inte bli som kissie utan bara fortsätta som du har gjort).

    Sen kan jag kommentera angående rökningen. Jag hatar rökning mer än allt annat i världen, och det är helt enkelt för att min morfar gick bort i förtid. På grund av dessa giftpinnar han hållt i hela sitt liv. Jag blir så ledsen av att något så dumt som cigaretter har gjort att en sån underbar människa som min morfar gick bort tidigt så att jag inte fick visa vilken människa jag är idag. Det är ditt val, och jag vill inte gå in och styra vad du gör. Men min åsikt är helt enkelt att ingen bör röka, och att skiten borde förbjudas. Sen luktar det för jääävligt också 😛 Sluta röka för att lukta bättre ;D (att sluta helt kanske är bättre för celluliterna xD)

    Jättesöt bild på Penny förresten 🙂

  5. Lina

    Hej Anitha!
    Tack för en rolig blogg! Personligen tycker jag att rökning alltid bara är negativt, oavsett vad man som rökare försöker intala sig. Jag har själv rökt. Alla gör ju emellertid som de vill, men visst vore det bra om vi kunde ta hänsyn till våra barn och undvika att de får i sig de gifter som finns i våra cigg (asbest, bly, ammoniak, kvicksilver, vätecyanid etc. –> http://www.niquipedia.com/what-s-in-a-cigarette )
    Ha en härlig sommar och njut av solen och den bedårande Penny!
    Vänliga hälsningar
    Lina

  6. Malla

    Trött man blir..

    Det finns massor av mogna, ibland övermogna, som jag då.. Som utsatts för precis varenda fara som ni spaltar upp här.

    Rökning? Mina 2 syrror och jag satt i baksätet på en liten folka. Vi hade inga säkerhetsbälten. Vi slogs som dårar för vi kunde och för att alla ville vi ligga i det lilla lilla facket längst bak. Mamma skrek och gapade om hur jobbiga vi var. Hon slängde faktiskt av oss en gång i Jönköping.

    Gnällde någon av oss ett ljud om att hon kedjerökte från Malmö till STHLM veva hon ner rutan 2 cm och skrek att vi skulle: ”lägga av med gnället innan vi blev avslängda i Norrköping också”.. Så hade vi det hela vår barndom.

    Och som det groggades på helgerna… Spritångorna blandades med ciggröken och vi ungar spelade kort med lite lulliga vuxna som tyckte det var självklart att vi skulle vara med. Inga barnvakter här inte. Inte för det var dåligt med barnvakt. Nää.. Dom hade inte råd. Dom prioriterade groggarna och vårt helgmys.

    Vi cyklade utan hjälmar, vi rodde båtar utan att kunna simma eller ha flytväst..Vi red, åkte skidor, och vi var nyckelbarn. Och tom överlevde vi ojordade kontakter.

    Mamma hade folka å pappa en Volvo 245. Som hade en mysko knapp som hette ”fan” . Ingen av oss våga trycka på den. När pappa upptäckte att vi var skrajja för knappen så berättade han rövarhistorier så vi grät och fick sömnproblem

    Tror någon av er präktiga att jag skulle byta bort mina levnadsglada föräldrar mot er?

    Tror ni att era ungarna kommer må bra av att ni försöker tillrättalägga livet för dem?

    Tror ni mina föräldrars kärlek till oss var mindre än er kärlek till era barn?

    Svar: Nej på allt!

    Jag är så övermogen så jag har haft barn på 70,80,90 och 2000 talet..

    Jag har sett säkerhetstänket utvecklas till en tävling om vem som skyddar sina barn mest.

    Jag har sett säkerhetstänket utvecklats till att de som har mest utrustning till barnen vinner tävlingen om vem som älskar sitt barn mest.

    OCH som pris vinner de ”full frihet att kräkas och vräka ur sig skit mot andra föräldrar och deras val i deras föräldrarskap”.

    Skyddsutrustning ja.. Frågar ni mig så kommer även ”fanvadjagärbraföräldrarna” åka dit så det tjongar om det.. så småning om. För säkerhet i dag ser inte ut som säkerhet för 20 år sedan. Säkerhet i dag kommer inte att se ut som det gör om 20 år.

    Kommer deras självutnämnda ”fanvadbrajagär” fastna i halsarna på dem och kväva dem i deras ensmeckenpräktighet? Mmmm.. Jag tror faktiskt det.. Hoppas de då inser de att det viktiga i livet är inte att ha hjälm, Hållas 100 m från rökare, Säkerhetsbälte, flytväst mm.

    Det enda som betyder något är att man älskat och att man har blivit älskad.

    P.s Kanske har jag fått men av rök och groggande.. Jag vet inte! Men kan mitt val att ha 1 bio, 2 adopterade och 1 fosterbarn vara ett så´nt men? Tyckte mig se att det var något fel med det tidigare i denna blogg.

    Är ni snälla kanske ni får höra den historian också! 😉

    Anitha, You go girl! Tänk kärlek och ta ett glas vin till! Glöm inte ciggen!

    Mallaåsiktsbralla

  7. Isabelle

    Anitha du är störttskön! Fortsätt precis som du gör. Det är skönt med ärliga, rakt-på-sak-bloggare.

  8. Birdien

    mama.nu .. som websajt, gör ju att man bör avhålla sig från att uppmana frän rökande, drickande och drogande i mitt tycke, i samband med graviditet och efter barnafödande. Det hela blir patetiskt.
    Varför måste ni röka ? Ni har fått den bästa present som finns i livet, en bebis .. men ni nöjer er inte .. bebisen var inte tillräckligt bra så man måste fortsätta röka? Jag tror inte du menar det alls .. men den tolkningen ligger nära till hands. BVC-doktorn tror jag inte ett ögonblick på sagt att det är OK att röka och dricka både för och efter födsel och under amning ..
    Anitha min skatt .. det är bebisens och mammans bästa .. inte västa man diskuterar på en mammablogg . Du och Calle har båda styrka innombords att sluta med så något idiotiskt som att röka. Det slutar med KOL eller andra problem .. kanske andra problem för Penny .. är ni då verkligen värda den där ciggaretten .. och vad är det för ”värde” ni menar?

    Påminner om mama.nu .. en mammablogg där de som skriver inte borde uppmana till rökande och drickande.
    Just my humble opinion Anitha .. i övrigt tycker jag mycket om dig .. du har en spännande uppläggning av bloggen och ditt liv och jag tycker du är en intressant person .. passar mycket bättre i ett annat bloggforum 😉
    *kram*
    Birdien

  9. madeleine

    sluta bry dig vad andra tycker å kommenterar plumt! det är så mkt hormoner som sprudlar i din kropp nu stäng fältet för kommentarer tills du är åtreställd från grav å amning för din egens skull….alla nyblivna föräldrar är dörädda för negativa kommentarer och alla vill vara den perfekta mamma/pappa men vem är perfekt och hur är man perfekt?? håll huvudet högt och penny kan inte ha en bättre mamma än du hennes egen mamma tänk på det du! kram

  10. Nettan

    Fortsätt som du gör! Det är härligt och befriande att läsa när det är ärligt och rakt. Alla måste göra det som passar var och en, ingen är perfekt trots att man kan tro det när man läser en dels kommentarer….

  11. M

    Dom som inte gillar dig är här av den enkla anledningen att dom älskar Calle, Alex, Amanda och Charlie,,Dvs du är ju ingift i en familj som är mycket populär..

  12. My

    Annika// Mycket bra skrivet. De största ”trollen” är oftast inte de som kommenterar bloggaren utan de som hånar och bespottar oliktänkare bland kommentarerna.

  13. JEL

    Fortsätt som innan Anitha! Skit i alla moraliska pekpinnar som kommer flygandes genom cyberspace. Vi är många som gillar din blogg just för att den är så rak och ärlig, charmig och välformulerad.
    Kram!

  14. joni

    Jag blir så fantastiskt uppgiven många gånger jag går in här. Har alltid uppskattat din blogg, även i början när du lite lätt började (på ett emellanåt ganska agressivt och nedlåtande sätt) bemöta dina läsare. Läsare som egentligen bara hade annorlunda åsikter, läsare som säger sin sak. Jag blev själv blockerad och nedtystad av dig när jag skrev något som enligt dig var en ”trollkommentar”.
    Jag känner nästan rädsla inför att posta den här meningen för att du blir så himla förbannad. Du ger sken av att du är den enda som har rätt till synpunkter, du visar många gånger upp en ilsken sida av dig själv.
    Nu handlar din blogg hela tiden om att i inlägg beklaga sig och spy över en liten skara människor som inte håller med dig i alla frågor, ibland kan det säkert vara riktigt elakt. Det känns nästan mest pubertalt från din sida. Den här skaran hittar vi i alla bloggar, hur förhåller sig din svägerska till detta tex? Det försvarar inget men förklarar mycket, du kan inte enbart få positiva kommentarer. Ingen får. Ändå är du den ENDA som klagar. Tänk på det. Fan varför säger inte din familj något…

    Jag blir inte provocerad av att du röker, dricker, kallar människor ”snorungar” eller ”gubbjävel”. Jag hatar uppstoppade mammor. MEN, du drivker en mammablogg. Du skriver på mama.nu. Du kan inte uppmuntra till skönhetsoperationer, rökning, drickande, eller själv bete dig som en snorunge i var fjärde inlägg.

    För din egen skull Anitha, sluta blogga. Det är uppenbarligen inte din grej. Eller byt plattform.

  15. Y

    Likt fler som redan kommenterat: fortsätt som tidigare men undvik att ge respons till de kommentarer som sårar dig. Sluta försvara dina små och stora livsval här, det finns ingen mening med det. Jag följer inte din blogg för att läsa vad andra tycker och tänker om dig utan för att du formulerar dig bra och roar mig. För mig är detta lättsam underhållning och du har lyckats behålla mig som läsare länge. Jag är sjuksköterska på en lungklinik så jag skulle kunna skrämma skiten ur alla som väljer att röka men inte fan gör jag det. Och definitivt inte här! Fortsätt Anitha, att visa vem du är, dina tankar om nuet och framtiden och snälla utelämna inte det som skulle kunna provocera för då kommer nog iaf jag tröttna. Låt inte oss läsare forma din blogg det gör du så bra själv!

  16. M

    När man läser din blogg så känner man en desperation av osäkerhet och oro, dvs du verkar ställa så höga krav på¨dig att visa att du duger, du spelar cool men du försvarar dig direkt när dina läsare går emot dig, om du har så dåliga nerver och självkänsla så skall du nog inte ha din översittar stil i bloggen, för det är den som folk avskyr..

  17. Annika

    Jag tycker att det är lite läskigt att så många här kallar oss som ibland tycker annorlunda än Anitha – och de själva – för idioter! Jag försöker lära min son att det inte är ok att kalla någon för idiot. Jag håller verkligen inte med allt du skriver, men din blogg har en alldeles egen slags charm.

  18. Selené

    Du är jätteduktig. Det som skiljer s.k ”proffsbloggare” från ”hobbybloggare” är oftast längd och uppbyggnad på inläggen, enligt mig.

    Tänk på att många uppskattar kortare inlägg.

    Ha en fantastisk visit nu!

  19. Agnes

    Skit i alla bitter kärringar! Det är oftast mammor som aldrig hittat sig själva innan dom fick barn som sitter o skriver skit för att dom tycker sig vara så duktiga. Nu har dom en viktig roll som MAMMA så nu kan dom allt om graviditet o barn. Dessa är även mammor till deras män eftersom dom tycker även män är dÅliga på att ta hand om sitt eget barn. Gör som du vill så blir du en lycklig person vilket resulterar i lycklig mamma o fru. Kram på dig!

  20. Catherine

    Var ärlig. Finns inget annat. Knäppgökar som alltid är tysta utom när de kan skriva något i fullständig anonymitet kommer det alltid att finnas. Tyvärr rätt så många av. Men de flesta, jag lovar, läser för att de gillar din blogg och skulle absolut inte vara här om du skrev hittepåsaker alt bara det som passar de felfria.

  21. sara

    Fast vet du vad Anitha? Sluta bry dig om vad alla tycker, blogga på istället och förhoppningsvis bloggar du mycket för din egen skull också. Jag gillar din blogg. Blir dock lite fundersam över att du verkar känna dig tvungen att bemöta alla kommentarer. Och håller till viss del med Mia, att alla med åsikter är troll.
    Kram Sara

  22. Emma Andrén

    Vill bara säga att jag röker också ibland, och visst VET jag att det inte är särskilt bra men jag tror inte det är livsavgörande om jag tar en cigg till mitt vin några gånger i månaden. Jag tror att barn mår bäst av att ha lyckliga föräldrar som gör sitt bästa. Att leva i en familj där allt onyttigt är förbjudet och där man försöker lyda alla hälsoråd som finns tror jag är ett väldigt komplicerat och tungt liv.
    Alla familjer väljer sina strider, jag är noga med maten men tar en cigg ibland, andra proppar i barnen godis och skit men skulle aldrig använda något nikotinpreparat.
    Och som du sa, inte så att man sitter och blåser röken i deras ansikten. Vad går gränsen kan man undra då? För vi som bor i Stockholm vet hur mycket rökare det finns överallt som inte tar någon hänsyn till en bebis. Undra om rökfascisterna inte går ut, det kan ju blåsa rök rakt ner i vagnen ju!?

  23. Sarah

    Jag tycker att din blogg är bra precis som den är. Den innehåller både kloka ord, fina (och roliga) bilder, roliga texter och ärlighet. Det är inte många som skriver så ärligt och det tror jag de flesta uppskattar att du gör.
    Skit i ”trollen”. Vi är många som gillar din blogg och skiter i om du tar en cigg då och då. Du är vuxen och kan fatta dina egna beslut helt enkelt. Det är bara löjligt att folk ska vara pk och lägga sig i.
    Stor kram till dig!

  24. Emilia

    Jag vill att den ska vara PRECIS som den är! Älskar att se söta bebisbilder på Penny och längtar så mycket efter en egen liten bebis när jag ser henne. Jag tycker att ni verkar ha ett idylliskt familjeliv, klart som fasen att man inte ska göra som alla trollen säger! Man måste ju anpassa sin egen familj till sina egna intressen och värderingar, tror verkligen inte att barn mår bra av att växa upp i en krystad tillvaro där ingen trivs för att det är så tillgjort. Jag hejar på dig Anitha!

  25. Mia

    PS: Jag postar mitt inlägg och ser Angelicas. ”bild på …när jag avnjuter en cigg”. Härliga läsare din blogg lockar till sig. Rökning är skit. Yes, jag har varit rökare själv i många år . Nä, nu säger jag likt en del andra här – jag slutar ge dig av min tid. Jag blir mest förbannad här. Och sluta kalla folk med en åsikt för troll.

  26. Mia

    Du har en enastående talang att skriva dumt och till viss del provocerande. Att du röker är skit samma. Även att du dricker. Det är att du på en MAMAblogg försvarar din rätt att dricka och röka medan du ammar som är så infernaliskt korkat. Sa de på BVC att det är ok att röka? Verkligen?

  27. Kia

    Det värsta jag ser är en gravid kvinna som röker och det kan jag aldrig tolerera men vad du gör sedan det är upp till dig. Att passiv rökning, dvs även de cancerogena ämnena som sitter i huden, håret och kläderna överförs ju liksom i bröstmjölken till barnet när du ammar , det gäller även andra som röker och sedan håller i och gullar med babyn dvs ALLA andra rökare.
    Men… det är ju upp till var och en och att fördöma är ingen bra ide för någon, man skapar bara dåligt samvete. Gravida dock: ABSOLUT NO NO!

  28. Angelica

    Hej Anitha.

    Jag väntar mitt första barn, och är i v 15. Fram tills förra veckan var jag rökare men valde att sluta nu.

    Hade jag haft en stor mage o visa nu hade jag i ren protest mot ”antirökarna” på din blogg mailat en bild när jag avnjuter en cigg. Nu blir det inte lika effektivt.

    Min poäng är att om du känner att du är värd en cigg då o då – ta den.

    Man ska gå på sin egen magkänsla o tro.

    Jag gillar dig. Men ta inte åt dig av sådana Idioter.

  29. Rebecka

    Äsch, inte ska du förändra dig! Gillar din blogg. Om man har så himla mycket åsikter om den och tycker att allt du skriver är så tokigt får man väl starta en egen blogg.

  30. Michaela

    Unna dig en cigg eller två, herregud det är ju semester. Annars också. Unna dig vad fan du vill, det är ditt liv och det viktigaste är att du och din lilla familj mår bra i själen. Alla familjer är unika och får forma sig själva.

  31. muh

    Tycker den ska vara som den är men sluta med inläggen när du är sur/arg/ledsen/påverkad av vad en random idiot skriver som en kommentar. Känns som de blir helt till sig i byxorna då och får vatten på sin kvarn vilket gör att de hasplar ur sig ännu fler slumpvisa plumpheter. Människor i största allmänhet är ju dumma i huvudet och om du är ”normalsmart” så betyder det ju att hälften av alla är dumma och lyckliga i viss mån jämförelsevis (visst hårdraget men..) Det är ju rätt svårt att få en idiot att inse att han/hon är en idiot så…

  32. Lovis

    Jag brukar aldrig kommentera, men nu gör jag det: Jag tycker att du ska behålla bloggen precis som den är, rak, ärlig och öppen för nya ämnen hela tiden. Det är det som gör bloggen speciell, att allt inte är tillrättalagt och perfekt, utan upp och ner, skratt och tårar precis som livet är.

    Heja heja!

  33. Estetica

    Din blogg är populär tack vare att du är ärlig..!
    Förljugna bloggares dubbelliv är ointressanta..!
    Om ditt liv provocerar..so let it be..!
    Vi är ju massor som uppskattar dig och bloggen..!

  34. Malin

    Jag vill läsa om allt möjligt i ditt liv, som de övriga bloggarna här på mama. Mammavardag, mammaproblem och mammalycka.

    Sluta ägna inlägg åt att kommentera kommentarerna, det känns bara tråkigt och tjafsigt.

    Och strunta i bilder på gullungen med ciggpaket bredvid, det är väl hur onödigt som helst om man inte vill ha tusen arga kommentarer.

    Hoppas du fortsätter!

  35. Elin

    Jag rökte under början av min graviditet men slutade och höll upp tills jag slutade amma. Kände då när man var ute och gick med vagnen att folk glodde så enormt när man rökte och drog vagnen men självklart såg jag till att inte röka så flickan fick rök på sig el att någon annan drog vagnen när jag tog min goda cigarett. Hoppas att din blogg fortsätter precis som den är. du är en frisk vind i bloggvärlden.

  36. Paula

    Jag vill att din blogg ska vara som den är nu. Jag älskar den. Jag menar, 20 år gammal och läser en mamma-blogg? Haha, nej men allvarligt. Gillar att du blandar högt och lågt och gulliga bilder på Penny med arga inlägg om hur folk beter sig typ.

  37. Carina

    Jag tycker din blogg är perfekt precis som den är och jag tycker att den har blivit väldigt mkt roligare a läs sedan er söta dotter kom! 🙂

  38. Ems

    Snälla Anitha sluta ta åt dig. Dem flesta av oss hissar dig men du väljer ändå att bara se idioterna. Hallå? Vi då? Släpp det där nu. Inget att grotta ner sig i. Dem är ett jävla pack och de njuter av att se dig ta åt dig. Så gör inte det, ge dem inte den tillfredställelsen. Bli starkare istället. Allt dem skriver är bara pga avundsjuka/jantelagen (alternativt för att dem är bitterfittor). Nu vill jag inte se ett enda försvarstal/inlägg av dig om arga kommenterare. Låt Calle eller Amanda rensa kommentarerna, eller ta bort funktionen helt. Om du inte kan hantera det så lös problemet. Min mamma har hela min uppväxt sagt: ”Problem? Lös dem eller håll käften.” Och uppenbarligen hjälper inte dina inlägg om försoning etc. Jag är på din sida, absolut, ABSOLUT. Och jag har flera gånger kommenterat folks idiotiska kommentarer och försökt backa upp dig. Men varken dina eller våra försök hjälper, vi ger dem bara mer ved till brasan. Det bästa sättet att släcka en eld är att kväva den. Nu lägger vi locket på. IGNORERA är bästa försvar! Upp till kamp (i tystnad).

  39. L

    Vet du Anitha, jag gillar bloggen precis som den är. Den är mänsklig, du är mänsklig. Du förskönar inte utan är dig själv och det är starkt! Det visar på att du har en bra självkänsla. Om du skulle börja med en ”förbättrad” version av dig här i bloggen så vore det ju inte du.

  40. J

    Vissa människor är tyvärr sådana att de måste reta sig på andra. Då spelar det ingen roll vad man gör, för de blir irriterade ändå och har en himla massa negativa åsikter. Alla har rätt till sin åsikt, men vissa människor verkar bara vilja ha en anledning till att hacka på och såra andra.

    Jag som läsare vill ha bloggen så som du vill ha den. Då blir det ärligast och också roligast för mig som läsare. Jag gillar inte riktigt bloggare som bara vill få fram en ”image” av sig själva och sitt liv. Du är ju inte alls sådan. Skriv det du vill och känner för, gör bloggen till det du vill ha den till. Då blir det bäst. Förstår du hur jag menar?

  41. emma

    Bloggen ska vara precis som den är – precis så som du vill att den ska vara för i ärlighetens namn så är det väl din blogg? Vet bara inte vad det är som gör att vissa tycker att de har rättigheten att säga precis vad de vill utan att tänka på att man kanske sårar någon. Vem har gjort dem till mothers of all mothers?

    Röker inte själv och tycker det ser ganska illa ut när mammor står och röker medan deras små bebisar ligger i vagnen bredvid…men inte fan går jag fram och säger ngt, det är var och ens egna beslut – det har jag inte med att göra. Men samtidigt kan jag tycka att vad gör en sommarcigg på kvällskvisten när pyret ligger och sover för natten?

    Kör hårt – din blogg är grym och den där lilla sötkorven till dotter är helt ljuvlig!

    Ha en skön sommar!
    emma

  42. Karin

    Precis som den är! 🙂
    Btw, jag tycker att det är befriande att du tar en cigarett när du känner för det! Det känns skönt i detta präktiga, präktiga land! 🙂 Vin och cigg är gott då och då, ”trots att man fått barn”… I know!

Comments are closed.