Anitha Schulman

Blev ni aldrig gifta?

Se då hit. Amanda och jag fick en idé till ett TV-program.

Så därför söker jag er som fick ert bröllop inställt utav en eller annan anledning. Ni ska helt enkelt blivit lämnade innan det var dags att gå ned längs altargången.

Fattar att det här låter hårt men låt oss prata.
Maila mig: [email protected] det är vidarebefordrat till mig. Ni kan även tipsa om vänner eller pojk/flickvänner som ni lämnade.

Stort tack och våga nu det här. Det kan bli en livsavgörande grej att maila mig. Tro mig.

/Anitha

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Ditt inlägg låter ungefär lika seriöst som när man var 10 år och knåpade ihop en egen tidning med korsord, pyssel, skvaller och nån fakta-artikel så gick man runt och sålde den för en 5:a…

  2. Leila

    Fj: överreagerar du inte lite nu? Frågan är fri och ingen är tvingad att medverka. Det är ju upp till dem som vill, eller? Sedan har folk med tv alternativ att välja emellan, att titta, byta kanal eller stänga av. Simpelt va? Så det här med att vara moraltant och försöka ge någon slags skuldkänsla tycker jag är något, mja, onödigt.

    Jag är dock ganska nyfiken över det här projektet och ser fram emot att få läsa mer om det.

  3. Fj

    Varför ska man sko sig på någons olycka? Iof är det väl just det många tvprogram idag handlar om.. Men hur sjutton kan du tipsa om att man ska ange den man lämnade? Vad ska ni i er tur göra då? Är det här på riktigt? Skojar du? Vi pratar om livssorg. Hur kan möjligen en kontakt med en sådan person se ut? Som att uppmana någon som förlorat ett barn, för det vill du göra tv av.. Jag måste ha missförstått något här.

  4. Christine

    Sluta kommentera damernas syrliga kommentarer. Det tar bort det roliga i det du skriver. Fortsätt vara den du är. Du är så skön.

Comments are closed.