Anitha Schulman

Det går fort i hockey!

Väskan hittades i en butik på Götgatan ringde någon till Calle och berättade nu. Tur i oturen helt enkelt.

Jag gick bara in i butiken och vände om i dörren i princip. För de hade inte det jag letade efter så den måste ramlat av då och där. Men nu är ju passet spärrat så det måste göras ett nytt. Men det kan ju vänta till augusti. Calle är trött på mig och tycker jag är hopplös. DET KAN HAN VARA!

Tänk om man som vuxen hade samma känslorregister som barn. Vi var på ett dop nyligen och dop ger mig alltid associationer till ett hospital. Har något med det kyrkliga ekot och barn som testar det att göra. Tänk om vi vuxna agerade som barn i samma situation. Tänk på det nästa gång ni är på dop. Att allt barn gör under ett dop att det är det deras föräldrar som gör. Det blir väldigt kul kan jag lova.

Det här är Penny inom loppet av en minut:

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Raja

    Oj, oj vad hon växer!
    Hon har verkligen förändrat sitt utseende. Hon är supersöt och har ett mycket härligt minspel! Min dotter är ganska så lik din då vi har liknande påbrå. Jag är också adopterad från Indien och gift med en man som har mycket solskygga gener 😉 Han är nästan rödlätt och blir alltid solbränd varje sommar… suck… Han far är redhed men min man har cendre färgat hår, men skägget är rött.
    Så vår dotter har fått olivfärgad hy och mörkt hår och bruna ögon 🙂
    Vilken tur att väskan dök upp igen med allt innehåll kvar!!
    Ha en underbar sommar! Gillar din blogg 🙂

  2. Estetica

    Pennybilderna är beroendeframkallande..!
    Bebisbilder i allmänhet är ganska triviala…
    Men Penny har en utstrålning som är rent magisk..!
    Otroligt vacker flicka ..med det roligaste minspelet..!

  3. Anna

    Den som sa att Penny inte är lik Calle måste vara blind! På näst understa bilden är hon sin pappa upp i dagen!

    Grattis till att fått väskan tillbaka!

  4. E

    Att vara en parant,stolt och duglig Hustru och Mor är en bra ide ,En strulig en, dummerjöns ,arbetshandikappad en en mera dålig ide.Man ska kunna vara stolt över varandra och deras liv göra sitt bästa för att de sina ska kunna känna stolthet .Det handlar om inre skönhet och duglighet.Man ska kunna vara till hjälp och stöd för varandra och vägvisare för barnen och gott föredömme

  5. nittan

    Vilken tur du hade med väskan!
    Ett gott råd för framtida shoppingpromenader med barnvagn: skaffa dig en handväska med handtag/rem som du antingen bär över en arm och halsen eller knyt fast den i vagnen för vid sådana promenader blir det för mycket att hålla koll på barn, manövrera barnvagn i trånga affärsutrymmen OCH titta på vad som finns till salu på en och samma gång som man ska hålla reda på väskan.
    Jättefina bilder på Penny, man kan aldrig ta för många foton! Små barn förändras så snabbt och om några år minns du inte längre hur hon såg ut eller vilka minspel hon gjorde om du inte har bilder att titta på.

  6. Birdien

    Underbart härligt att din väska hittades och att du fick tillbaka innehållet .. jag vet hur lätt det är .. jag har lagt plånboken på biltaket massor med ggr, jag hat senast för en vecka sedan när jag var på bio med mitt största barnbarn lagt plånboken på biljettdisken och sedan gått därifrån .. huvvaligen så obehagligt. Tack och lov ropade killen i kassan på mig 🙂

    Sedan beträffande lilla tjejen .. man vill ju bara dyka in i skärmen och pussa på henne och killa henne på magen tills hon nästan kiknar av skratt .. hehe Vilken underbar bebis som nu förändrar så fort för varje dag .. härliga bilder i de poser de oftast befinner sig i .. och det ändras snabbt mellan dom 😉

    Fin tjej ni har och väskan med allt tillbaka .. och Maskros-barnen fick sina lådor som ni jobbat med .. nu återstår reparation av bilen?

    *kram* på er alla
    /Birdien

  7. Leila

    Åh vilken tur att den inte var stulen! Det blir jag glad av att höra.

    hahaha Penny är så söt att jag avlider!

  8. sema

    Masallah,vad söt =).

    Roligt att väskan hittades…who cares om att man måste fixa nytt pass m.m bara väskan och innehållet är tillbaks=). Det går ju o fixa nytt pass o dittan dattan..men de andra kanske skulle vara svårt..

Comments are closed.