Anitha Schulman

Pissväder

Nähä det var då ett jävla pissväder. Känner av hur lågtrycket trycker mot tinningen.

Vete fan vad som skulle kunna få mig på bra humör. Gråta av pruttar är fan roligare än det här. Det finns tydligen grader i helvetet.

En gammal fiende dyker upp...

Jag kanske ska dra på kaninjakt och flå den där saten alive! Så jävla förvånad han kommer bli då! Då ska han få så han tiger en gång för alla. Man jävlas inte i onödan med Penny Schulman. Här gillar vi inte polygama relationer.

Haha. Den där jävla mormonen han fick så han teg. Hohoho. Så jävla pantad. Helt tagen på sängen. LOOOSER!

Jag liksom bara ”I crush your head” som Kids In The Hall sketchen. Fast jag menade det på riktigt liksom…Fatta’nte han. Jävla soft head.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Vad är roligt? En liten bebis å så en massa svordommar och ett ”rått” språk??
    Svordommar=negativt, fult, vulgärt, hårt, nedlåtande, ledsamt…
    Bebis=oförstört, fint, gulligt
    Passar liksom inte ihop, jag har svårt att få till komiken i det hela, det äcklar mig lite att ”se det ihop”..

    Utan svordommar hade det kanske varit kul? Vet faktiskt inte om du är så komisk som person mera åt det intressanta hållet 😉

    Ha en fin dag 🙂 Å ta det som saklig kritik inte ett ”påhopp” för det är det inte menat som.

    Jag är en ny Anna och inte den tidigare som kommenterat 😉

  2. Anna

    Anitha, jag har inte skrivit något annat än de två kommentarer (nu tre) jag skrev under mitt eget namn och jag har inte hittat på några identiteter alls. Varför i hela friden skulle jag göra det? Självklart läser jag bloggen för jag gillar den — jag trodde det var okej att skriva att jag tyckte kommentaren om mormoner var klumpig. För det är den i mitt tycke — även humor kan slå fel — och det tror jag man ser om man jämför med om man lagt in en annan grupp människor i stället. Och nej jag har inte tänkt, försökt eller strävat efter att förändra dig. Det vara helt enkelt en kommentar. Ha det gott. /Anna

  3. Skrapparn

    Jag är förresten av den sorten som tycker att svordomar passar i alla lägen. Fram med mer sånt. Och hon är jättelik Calle. Och mamman.

  4. Cecilia Beckroth Simmerud

    Men orka tjafsa om svordomar? Har ni inget liv? Hört talas om yttrandefrihet eller? Anitha får väl skriva vad hon vill och vill man inte läsa så kan man väl gå in på vatikanens blogg eller någon annanstans där dom inte svär. Verkligen patetiskt att folk inte har något vettigt att hetsa upp sig på än Anithas språkbruk. Förövrigt tycker jag Pennys mimik är helt underbar. Små barn kan vara så uttrycksfulla fast de är så små.

  5. Anna

    Anitha,
    Som svar på nedan analyserade jag inte mormonernas frireligiösa ställning kontra judendomens etablerade status. Det var inte en jämförelse mellan religioner; byt ut ut jude mot muslim, hindu, buddist, pingstvän, katolik någon annan trostillhörighet tillhörande eller inte tillhörande den svenska kyrkoordningen. Jag tycker enkom att det är både fel och onödigt att skriva så ens i en text ägnad att vara komisk. Mormonkyrkan i sin helhet tillåter inte heller månggifte utan det verkar tillhöra falanger i staten Utah i USA. Såvitt jag vet är månggifte förbjudet i Sverige och svenska mormoner lyder under svensk lag. Men som sagt var det inte en religiös reflektion utan snarare en att man inte skall nedvärdera eller nidbildsgöra människor utifrån deras trostillhörighet — oavsett vilken denna är. Tämligen segdragen kommentar för att återigen säga att jag tycker det var väl klumpigt att skriva så. /Anna

    Men du är ju faktiskt inte riktigt klok i huvudet! Vad har det här med inlägget att göra? Det här var ett sorts ”comic strip-inlägg”. Tror inte du att jag fattade att det var du som skrev de två andra kommentarerna också? Du skaffar låtsaskompisar i medhåll. Vet du hur sorgligt det är? Det är ju sådana som du som skapar helt onödiga förgreningar på inlägg långt ifrån vad det handlade om. Komiskt att du vill förändra mig. När du är inne på MIN blogg. Om du inte gillar den föreslår jag att du lämnar den. Istället för att försöka förändra mig så jag passar DIG. Det finns säkert massa andra forum som passar bättre för det du vill förmedla och ta in.
    Glad midsommar
    /Anitha

  6. Estetica

    ”Pennies from heaven”…!
    Dina bildserier med Pennys minspel är verkligen riktiga gems…Anitha..!
    Gör en Minbok av dem !!!

  7. A

    Förstår inte det roliga med att använda ett avskyvärt språk med svordomar när du försöker vara rolig med ett spädbarn, det blir bara osmakligt..

  8. Anna

    Utan att förstöra stämningen alltför mycket är jag tämligen övertygad om att det inte är okej att skriva den ”jävla mormonen”. Byt ut mormon mot till exempel jude och tänk på vad som skulle kunna sägas om det.

    Intressant Anna att du jämställer en frireligiös falang som tillåter månggifte med en folkgrupp och religionstillhörighet.
    Vad skulle kunna sägas om det. Det undrar jag?!
    /Anitha

  9. Maria

    Skriv din kommentar här! Åh så fiiin hon är!!! Gulliga lockar i håret. Njut för snart är hon 16 å ska ut med polarna på midsommar….

  10. L

    Har du druckit eller 😉 Vad snackar du om A? Flådda kaniner och mormoner ha ha! 🙂

    OBS.. Jag är inget troll, det med drickat är bara ett skämt som en reaktion på det flummiga inlägget som jag antar att du skrev av ren tristess. Underhållande var det i alla fall 🙂

Comments are closed.