Anitha Schulman

Testa

Hannah Widell har retat mig för att jag och hennes sjuåring har en gemensam favoritaffär. Panduro. Men jag ÄLSKAR Panduro. Nu testar vi att göra ett Makraméarmband. Visar resultatet sen!

20110622-184041.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pernilla

    Panduro i Sickla hade 50% på asmycket upptäckte jag förra veckan. Jag skulle köpa lite trälim, kom ut med två kassar grejs för 900 spänn. Och ångrar dessutom bittert att jag inte köpte ett par grejer som jag inte köpte, funderar på att ge mig dit imorrn igen. Ser fram mot att se makraméarmbandet!

  2. Cissi

    Åh jag älskar också panduro… Tycker att det är så mysigt att sitta och pyssla med sakerna sen.. Särskillt sen jag fick barn! 😉 Lyx!

  3. Helene Panduro-bloggen

    Kul att höra att du gillar Panduro! Jag kan ju inte annat än att hålla med ;-). Jag ser fram emot att se resultatet. Sedan kan jag ju, appropå ditt tidigare inlägg som jag blev tipsad om, berätta att det faktiskt går att gjuta egna pärlor. Med lera och en pärlformare och lera. Blir riktigt bra faktiskt!

    //Helene
    Bloggredaktör Panduro Hobby

    Underbart! Tack Helena.
    /Anitha

  4. Anna

    Panduro är ju en leksaksaffär för vuxna, underbar :-). Lycka till med armbandet. Från en sak till en annan. I ett tidigare inlägg har jag för mig att du skrev något om att ta bort babyhåret vid hårfästet. Var gjorde du det någonstans? LIte utanför ämnet men jag är så trött på mitt babyfjun att jag bara måste fråga.

    Gamla Stans Laserklinik, tror jag det hette. Googla.
    /Anitha

Comments are closed.