Anitha Schulman

Doktor Ärsle

Det är magknip så här på kvällskvisten och det har inte bajsats sen i förrgår. Bajsmästarn gör sina tricks. Det brukar göra susen. Penny har ärvt ett tydligt drag av Calle. Hans långa skärtskåra. Hon har fått två helt onödiga cm i den här skalan. Det blir fler i takt med längden.

Men hon har även ärvt till utseendet hans fötter. Dom är just nu ganska stora. Har hört att det är ett tecken på att barn kan bli långa. Stämmer det? (Inte i Calles fall). Träffade en gammal kollega på stan och han är 1,97. Han vägde lika mycket som Penny när han föddes så man ska väl aldrig säga aldrig. Tänk så roligt när hon går på stan med sina små miniföräldrar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. E

    Din längd plus Calles längd, delat med 2, minus 6. Där har du en formel för att räkna ut Pennys längd som vuxen. Stämmer såklart inte på alla, men på mig och flera i min närhet gör det det. (Och för pojkar tar man då plus 6 i stället för minus 6).

  2. Anna

    Stackars liten, det är inte lätt. Har ni provat babymassage? Vissa bvc har egna kurser eller så vet dom iaf var det finns.

    På BVC brukar dom väl också kunna räkna ut efter längdkurvan ungefär hur lång hon kommer att bli? Men hon måste kanske mätas ett par gånger till först 🙂

    Grattis till en fin liten tjej förresten!

  3. virre

    ”cyckla ” med benen och massera nedre delen av ryggen( nästan rumpan brukar få min lilla att pruppa och magknipet att försvinna=)

  4. Sandra

    Om hennes fötter liknar Calles och det skall vara ett tecken på längd, så kika på Calle. Stora fötter. Lång?

  5. E

    hur vore det om Du skulle äta lite katrinblommon och fikon kanske det går ut i mjölken för endel fungerar det

Comments are closed.