Anitha Schulman

Pysselsöndag

Vi gör en julkalender till Penny. Ärligt talat får snart Panduro ge mig rabatt. Lägger ju många procentenheter av min blogglön där. Pyssel ÄR själavård.

20111127-142147.jpg

20111127-142202.jpg

20111127-142220.jpg

Calle kom på den briljanta idén att göra luckorna av ett gammalt pass. Då kan man använda sidnumreringen i passet som kalendernummer. Alltså vattenstämpeln i mitten.

20111127-142341.jpg

Det tar sig sakta framåt. Snart ska vi hem till Amanda, Alex och Charlie på söndagmiddag och fortsätta pyssla. Alex något problem med fotsvamp. Ni kanske kan tipsa honom vad man kan göra.

20111127-142500.jpg

Om man vill titta på mer bilder från lägenheten och vår helg så kan man göra det HÄR!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Superfin kalender men min fråga är vad du ska stoppa i den. Har en son på ett halvår och jag har sagt i flera veckor till min man att visst är sonen för liten för att få paket. Men när jag såg att du fixat en tändes mitt ljus av hopp. Så snälla, lite tips tack!

  2. Caroline

    Måste bara säga att du har fantastiskt vettiga åsikter och tankar kring livet och hur man får ut mest av att leva det.
    Jag går just nu igenom en superjobbig period i livet, jobbat som en tok under fler år och kommit upp i karriären på ett sätt som många avundas och som jag även själv är stolt över. Däremot har jag nu fått en stressreaktion och måste ta ner tempot till en mininivå för att återhämta mig. Det är superjobbigt, men jag vill verkligen komma tillbaka, och du skriver bra och inspirerar mig många gånger.
    Pyssel är själavård och det ska jag verkligen ta till mig nu på min tid som jag ska ha för att läka, möjligtvis är det något för mig.
    Stor kram

  3. Sofie

    Haha, förlåt, vill inte ta bort glädjen men så där höll jag på
    med mitt första barn de första 3 åren. Stressade sönder och ruinerade mig på dom där jävla julkalendrarna. När jag blev gravid igen tog jag det kloka beslutet att lägga ner det projektet innan första ungen skulle börja förvänta sig en sån varje jul… För då måste man hålla på att köpa/pyssla ihop 24 st presenter x2 i 18 år. Varje jul.

Comments are closed.