Anitha Schulman

Pandoras ask

Pandoras ask

Eller snuskburken som den förtjänar att kallas. Den är utan tvekan hemmets värsta företeelse. Det började som ett skämt från min sida och slutade på fullaste allvar. Ibland tänker jag att jag bara ska slänga den, men han skulle bli så sårad då.

Okej lyssna på det här, Calle samlar sitt navelludd i den här asken. Alltså det är så äckligt. Jag har frågat flera gånger vad han ska göra med innehållet, vad planen är?Finns det en deadline, ett datum? Men han är väldigt ”luddig” (hahaha) och svävande på alla de frågorna.

Man kanske kan karda och sticka något gullig till Penny med pappas navelhår och gammalt tröjskav. Doppresent?

Eller har ni något bättre förslag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    En manlig bekant sparade sina ludd i flera år och använde ludden som stoppning i en liten kudde. Med Svenskt Tenn-tyg. Och det är sant. Dessutom fick hans mamma den i julklapp. Sjukt äckligt!

  2. Malin

    Naveln är ett av dom ställen på kroppen som är smutsigast och har flest bakterier. Du kan ju bara gissa vad som gror i det där luddet.

  3. Anonym..

    Kasta den!! Min kille hade en liknande grej, en gammal tånagel som han vägrade slänga för att de va kul att ha den? Men jag slängde ut den genom fönstret när vi skulle renovera hehe…

Comments are closed.