Anitha Schulman

Fettet

Blev intervjuad om mammakilon av Aftonbladet, Wendela LÄS HÄR. Det tog ju som sagt ett tag att förlika sig med sitt öde men nu är det relativt okej.

Men sak som jag tycker är såå tråkig är celluliterna. Jag hade ju alldeles för mycket innan graviditeten, för att inte tala om hur jag ser ut nu. Det är i princio omöjligt att visa sig i kjol över knä just nu. Jag känner att jag inte alls är redo för det mentalt. Mina ben är ganska skeva och jag har stora knäskålar så en kjollängd på halva låret gör susen som en förvillning av detta. Dessutom kanske det är ett litet ålderskomplex men jag känner mig inte redo för knälångt än.

På tisdag börjar jag en håll-käften-cellulit-behandling, E-AWT. Jag är ju sedan länge nästan besatt av detta men jag har hört att det här ska vara the shit. Självklart är det massa genetik och sådant som förorsakar celluliter. Men tekniken går ju framåt också. Smaka på det här: Lymfdränerare… Läs här!

Återkommer i ärendet, ska verkligen utvärdera om det funkar också.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina

    Måste bara tipsa dig om att äta kisel (Silicea) för att motverka att nya celluliter uppkommer efter behandlingen, kisel stärker bindväven och är även bra för naglar och hår. Finns i kapsel eller gel form i hälsokostbutiker.

  2. A

    Fortsätt amma så länge o mycket du kan, bränner grymt mkt fett-tom celluliter. Jag är smalare nu än innan bebis, som är 9 månader!

  3. WB SS

    Och du snittade ju ändå tidigare som jag förstått det.
    Du slapp det jobbiga fettet med andra ord, eller?

    Malin W skrev så här:

    Men om vi bortser från allt det politiskt korrekta jag just rapat upp så gäller ju fortfarande regeln: skit i vad ytliga kändissidor skriver om anorektiska modeller som snittar två veckor före utsatt datum för att inte lägga på sig det där sista irriterande fettet.

  4. anitha

    Weran:

    Bra poäng! Ska absolut kolla upp det! Tack för du tänkte på det för det gjorde inte jag. Sa förvisso att jag fick barn för fem veckor sedan. Men det behöver ju inte betyda att man ammar.

    /Anitha

  5. Weran

    med risk för att bli betecknad som ett troll (jag är inget, vill verkligen bara väl!!!) men frigörs inte en massa gifter i kroppen vid lymfdränage? Är det ok att göra det när man ammar? Hör dig för om du vill, och om det är ofarligt, lycka till i kampen mot celluliterna!

  6. Andrea

    Ditt barn är bara några veckor, ditt barn har överlevt och du oroar dig för celluiter, så ängsligt och befängt, trodde du var coolare än så, bara en massa oro och stress, när ditt liv som mamma just börjat,,Tänk på dom som har kuvös barn, tror du dom börjar banta och går på celluitbehandling när dom kommer hem, nej skulle inte tro det, Du är ´väl bra som du är, vikten ordnar sig med tiden,…Lycka till och lugna ner dig..

  7. Malin

    Tråkigt bara att man beklagar sig för idealet men ändå följer det igenom massa olika behandlingar.

    Fast jag tycker ju att det är tråkigt bara för att jag vet att jag inte kommer att ha råd med såna behandlingar. Annars hade jag nog tyckt, shit-the-same och kört några behandlingar.

    Är bara 21 år… men tragiskt att jag oroar mig för min eventuellt framtida sargade kropp redan nu.

Comments are closed.