Anitha Schulman

Honeymoon!

Jag såg inte det här igår när jag köpte örhängena för det var sådant bra fäste. Men nej trollöra blev det. Jag har världens tunnaste öronsnibbar det är alltid ett problem. Jag får väl ha håret utsläppt när jag bär dom framöver.

Idag har jag inte gjort många knop. Eller jo det har jag visst det. Håller fortfarande på att jämför allt med att jobba på jobb. Jag har varit hemma hela dagen. Det var ju så dåligt väder och med det kommer dåligt samvetet som ett brev på posten. Trots att jag tvättat, städat och lagat trerätters. Ingen tvingar mig göra något utom mitt eget dåliga samvete.Måste genast sluta med det.

Fast jag hinner njuta också. Vi låg i sängen till efter lunch jag och Penny. Inga ärenden på stan idag, skönt det är väldigt härligt att bara vara hemma också. Just nu har jag en superviktig uppgift framför mig. Jag ska boka bröllopsresa till oss!

Finns det något roligare att göra? Vi har inte varit på semester sen Penny producerades. Så nu åker vi allihopa och firar det. Jag är sjukt picky när det kommer till hotell. Kan sitta i timmar för att hitta det perfekta och det måste fylla mina egna kvalitetskriterier.

Men med ett bra hotell och service så kan semestern inte misslyckas. Man ska inte kunna bli irriterad på något överhuvudtaget, det är det allra viktigaste.

Jag fick ju tipset av er att inte boka något innan hon var född, för att se vilken typ av bebis hon var. Hon är väldigt resbar. Hon skriker max 20 minuter per dag. Är hon vaken så ligger hon och jollrar och gurglar annars sover eller äter hon. Är så tacksam. Berättar vart vi ska resa när det är bokat och klart.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anders

    Calle älskar ju NY och jag misstänker att du gör det också så jag rekommenderar Ace Hotel i NY. Mitt på Broadway och när till allt. Känner man inte för pulsen på stan så är det ett helt ok hotel att stanna inne på hela dagen. Du som älskar musik skulle gå i spinn. På vårt rum hade vi en akustisk gittar, lien mini stereo (med grymt ljud) som man kunde ansluta iPhonen till och en SKIVSPELARE plus LP skivor. På hotellet ligger en av NY just nu coolaste restauranger och i lobyn kan man bara hänga. Just det, bästa kaffestället i NY ligger vid entrén. Ni skulle älska stället. Urbant men mitt i smeten!

  2. Fyrabarnsmorsa

    Lyssna inte på olyckskorpar! När första månaden har gått, och det varit lite skrikigt på kvällarna ibland, har mina ungar bara skrikit några minuter per dag. Det är en myt att ”alla barn skriker”. HOn kommer säkert att fortsätta att vara lugn och nöjd.

  3. Noris

    Sandy Bay Sunwing Resort på Cypern. Skit i att det är i Aia Napa, men hotellet är fantastiskt för både föräldrar och spädisar. Finns allt, tom SPA.

    När vår dotter var 4 månader åkte vi dit, solade, åt gott, jag gick på behandlingar, strosade på stranden och bara levde i vår bubbla.

    Dessutom är det rent, fräscht hög standard och de har tom läkare på plats 24/7 om det skulle vara något.

    För oss var det en trygghet att det var så ordnat när hon var så liten.

    Lycka till

  4. Emma

    Vad härligt! Min son är precis likadan, trots tillväxtfaser skriker han aldrig utan mest lite gnäll. Min son reagerar aldrig med skrik när det är nya upplevelser, rädsla, tillväxt eller stress.

    Så lyssna inte på alla olycksfåglar som säger; ”vänta du bara, snart så kommer det, alla barn skriker och blaaa blaa blaa”.

    Det gjorde jag och gick runt med ont i magen och väntade på ett utbrott men det har fortfarande inte kommit. Så alla barn skriker inte mer än några minuter per dag.

    Och vem känner våra barn bättre än oss själva? Jag tror minsann du känner Pennys personlighet bäst och vet hur hon reagerar på olika situationer.

    Så ha en underbar resa! Kram

  5. Sofie

    Underbart! Att resa med bebis är både mysigt och enkelt! Beror väl iofs på vart man ska men det låter ju som ett hyfsat civiliserat ställe ni tänkt er… Allt blir vad man gör det till och chillar man så blir det ljuvligt! Skönt också att hon ammar så ni slipper släpa med er massa barnmat och annat.

  6. Anna

    Åh vad härligt det låter med en resa och grattis till en ”lätt” bebis. MIn första var så lätt att jag var beredd på det allra värst med nummer två. Kolik i kvadrat och inge sova på nätterna och det ena med det tredje. Jag fick en till lika lätt och det är så underbart. Man blir lätt skrämd innan man får barn men alla barn skriker faktiskt inte hela nätterna eller kräver 100 % uppmärksamhet precis hela tiden. Tyvärr pekar folk allt för ofta på det som är negativt istället för att lyfta fram det positiva.

  7. Jag

    Vill inte vara en olyckskorp men kom ihåg att utvecklingsfaserna kan göra att hon sover dåligt och skriker mycket. Så har det varit för oss med vår dotter. Hoppas Penny fortsätter vara så där snäll (det låter underbart) och ha en superhärlig bröllopsresa! 🙂

Comments are closed.