Anitha Schulman

Pennys helg i bilder

Johanna från Charlies bästa änglar

Helgen började med att träffa en ny bekantskap. Hon heter Johanna och kom från Nanny-agenturen Charlies Bästa Änglar. Hon skulle passa Penny för mamma och pappa skulle på Amandas 31-årskalas. Tror ni jag var skitnervös eller?


Det var en mycket märklig känsla att ”gå ut” för första gången på länge. När man stod att sminkade sig och gjorde sig fin, så glömde man för en nanosekund bort att man hade barn. För det har man gjort sen tonåren, men barn har man bara haft i fyra veckor. Sen högg det till i hela kroppen när man kom på vad som låg och sov i barnvaktens famn. Men det kändes tryggt om än nervöst. Fram till halv nio, (som jag lovade att hålla mig) innan jag ringt barnvakten och kollat att allt var okej. Så var jag inte helt avslappnad. Sen hade jag en underbart härlig kväll och kände mig mognare, starkare och vackrare än jag någonsin gjort. Mammor är coolare, så är det bara.

På lördagen var vi på Gant Rowing Race, hela ”pikéstyrkan” var på plats, höhöhö. Det var såå trevligt och så välarrangerat. Penny fick supersöta Gant-barnkläder. Ska visa snart.

Sen var det dags för veckans bad, första riktiga schamponering och tittande leende. Hon älskade verkligen när vi sköljde ur vattnet ur håret, helt salig.

På söndagen dressades det upp för den stora kusinträffen.

Charlie, Wilma, Penny & Luca

Vilken Charlies-kusiner-träff det blev! I åldersordning: Charlie ca 1 år och 10 månader, Wilma är ca fyra månader, Penny en månad och Luca två och en halv vecka. Penny hann kissa ner sig innan det var dags för fotot, men det blev ju bra ändå. Vilken sommar de kommer ha på Gotland. Då kommer Penny vara lika gammal som Wilma är nu. Så underbart att se hur fort de avancerar. Wilma är ju så rolig. Längtar oerhört till denna underbara sommar med alla barnen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fia

    Jag började direkt tänka på att jag ville skriva att man inte ska bada sin bebis i bubbelbad utan bara vatten och babyolja.
    Och jag anser mig vara en varm och hänsynsfull människa. Det tror jag de flesta i min omgivning tycker också. Blir lite ledsen på mig själv nu.
    Vad är det för fel på oss människor som gör att vi alltid måste racka ner på andra?!
    Det är jättebra att du tar upp detta, Anitha. Att dina läsare måste skärpa sig.
    För övrigt har du världens sötaste dotter. Hon är ju helt underbar!

  2. Andrea

    Skriv din kommentar här!Skrattade högt när jag såg bilden, och tänkte på oss vuxna som är så förställda och ängsliga inför fotografering, medans ungar är som dom är, dvs är man trött så sover man när man skall fotas eller så tittar man inte in i kameran och bara hänger i soffan..Mycket rolig bild, fick en ide att göra likadant fast med ett vuxen gäng, hänga och sova på fotot..Kram

  3. Vera

    Haha, vilken ljuvlig kusinbild! Stackars Charlie måste ha tyckt att de andra tre var rätt trista? 😉

Comments are closed.