Anitha Schulman

Tack så jättemycket Calle Schulman

Anna tog en bild när jag ammade på ett fik idag.

20110506-165740.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny j

    Tyckte inte det funkade att dölja allt m schal. Köp ett par amningslinnen att ha under dina vanliga tröjor eller ett par amningstoppar och någon amningsklänning (finns ok på hm och boob). Dölj bara bröstet , inte barnet, med en liten handduk eller schal.

  2. Jag

    I muslimska länder får mammor amma var dom vill och behöver och blir bemötta med vördnad och respekt.

  3. Lena

    Den här bilden påminner mig om något ”tvärtom”
    På tunnelbanan kom en kvinna med ett litet barn och slog sig ner bredvid mig. Kvinnan var klädd i heltäckande svart. Lång kappa svart schal så man såg bara hennes ögon.
    Någonstans bland alla dessa tygmassor trollade hon fram ett bröst och började amma barnet! och inte så att hon täckte för bröstet!
    Lite lustigt tyckte jag för en kvinna som inte får/vill visa någonting av sin kropp varken händer ben vrister eller hår.
    Men brösten är det helt naturligt att slänga fram varsomhelst! Där har vi en lång väg att vandra…innan vi känner oss helt bekväma då vi behöver ge våra små lite käk!
    Du är jättesöt under Din ”burka”!

  4. bella

    Oj! Jag trodde jag hade kommit till Rinkeby! Jag har ammat i massor av folkfulla miljöer utan burka. En schal, en kofta eller nåt runt barn och bröst bara. Ingen tänker på det. Men sitter du så, kommer många att glo…
    Fast du gör så klart det som var bäst – jag tycker bara det var lite annorlunda.

  5. Manda

    Den marina stilen av burka!!! Gud vilken syn, hade nog illstirrat om jag suttit där… Tur att man ser en liten bit av Penny iaf.

  6. Malin

    Hahaha. Säger bara glesstickade ponchos i fina, exlusiva stickfria garner. Jag satte en granne på att sticka. Det skyler, både du & babyn kan se, babyn får luft, det värmer när man inte ammar. Dessutom är det snyggt! Hade en benvit, en nougatfärgad och en svart.

  7. Josefin

    Cecilia: jag tror att det var ett skämt 😉 tänk efter…. Vad signalerar bilden och vad skrev Göran? Burk…..mat.

  8. Cecilia

    Först och främst ”Görgen”, om du var seriös med din kommentar kommer du nog också lära dig när du får egna barn att treveckorsbebbar inte käkar mat, utan ammar (och/eller får ersättning).
    Anyhow, fick en riktig flashback av bilden, gudars vad jag krånglade med mina sjalar, haha. Men för mig var det en perfekt lösning, så att amningen ute blev mer privat.

  9. Frida

    Hihi, jag gjorde också så där i början, sedan kom vanan och det gick lite smidigare 🙂 Din dotter är otroligt söt.

  10. Lotta

    Hejsan! Det känns som du har ”landat” i din mamma roll. Det märks en stor skillnad på korten som du tagit. Ett lugn har infunnit sig i ditt ansikte. Hoppas det är så du känner också, det är du värd! Tagit dig ann utmaningar som du har gjort i veckan visar att du inte tänker sitta inne och tycka synd om dig själv. Nej på´t bara. Erfarenheter, erfarenheter. Ni är så fina. Kör hårt!

Comments are closed.