Anitha Schulman

Missa inte senaste Mama

      

Där pratar jag om tvångstankarna som drabbade mig när Penny var bebis. Det jag inte visste då var att det var ”helt naturligt” för det kändes allt annat än det då. 

Har ni haft tvångstankar och vad isåfall? Dela gärna. (Anonymt om man vill). 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Har tvångstankar lite då och då. En jobbig sak är när jag sitter i en bil och plötsligt tänker på att jag kanske kommer att öppna bildörren och hoppa ut i farten på motorvägen,
    jobbig tanke. När min äldsta dotter var liten fick jag tvångstankar då och då, men inte med mina andra barn.

  2. S

    Jag hade mycket tvångstankar vilket fick mig att må väldigt dåligt. Jag vågade till exempel inte stå och skära någonting vid diskbänken när min bebis satt i babysittern på golvet eftersom jag fick en massa skräckbilder i huvudet. Att promenera nära vattendrag var också skitläskigt. Jag var ofta helt ensam med mitt barn under de första nio månaderna och trodde att jag höll på att bli knäpp. Som tur var sökte jag stöd och hjälp.

  3. M

    Har precis fått mitt första barn. Jag har tvångstankar men mest när jag inte får komma ur soffan tror jag. Då delar jag tankarna med min man som då lugnar mig. ”Nej, du kommer inte att kasta ner henne från balkongen”… Skönt att man inte är ensam.

Comments are closed.