Anitha Schulman

Home sweet inbetween homes

 

Alltså allt går ju det har vi ju onekligen lyckats bevisa för oss själva. Känns som det värsta är gjort med flytten helt klart. Vi är på andra sida krönet. Tre nätter kvar på hotell sen USA i två veckor sen hem till riktiga hemmet. Som inte är klart än men beboeligt åtminstone. 

Just nu befinner vi oss på Nordic C hotell och det är faktiskt drägligare än vad jag hade räknat med med två barn. Var mest rädd för helgen men det gick jättebra. Vi har ett generöst rum och Penny tycker det är toppen att äta hotellfrukost varje morgon. Dessutom går 69:an precis utanför till Pennys förskola. Så livet är inte överkrångligt. 

Alltså jag hatar att flytta inser jag jag mår riktigt risigt psykiskt av att bo i kartonger och stress. Hela allmäntillståndet går ner. Men som sagt det värsta är avklarat. 

   

    

      

På sängen till vänster står Tom Allans resesäng som jag fick tips om att köpa av en läsare.  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bee

    Jag hatar också att flytta. Men jag älskar dina inlägg om inredning faktiskt 🙂 På tal om något annat. Har du följt debatten om amning och sex som Elaine Eksvörd har på Instagram? Skulle verkligen vara intressant att se din vinkel i det hela då du brukar engagera dig i samhällsfrågor och har intressanta perspektiv.

Comments are closed.