Anitha Schulman

Det börjar ordna upp sig

Tomallan morgon

Ja det är fortfarande ganska instabilt och vissa nätter går inte till historien. Men allt oftare händer det att första gången han vaknar är tre på natten. Han är ju dessvärre väldigt morgonpigg (läs 05:00 tiden). Men då kompenserar han att sova runt två timmar från åtta. Han är väldigt mycket lättare att natta än Penny var och är tidsmässigt som ett klockspel. Sover i princip alltid från 18.25. Sen är han inte bara väldigt söt och charmerade att titta på utan är en ljuvlig liten personlighet som ålkryper runt efter mig som en säl i lägenheten. Nästan alltid glad i hågen. Ifall han inte är trött eller bajsnödig. Men vi börjar få det riktigt roligt på dagarna. Han hatar dock att åka vagn och det är ett ganska stort bekymmer, så man kan nästan inte gå promenader eller längre sträckor om han inte sover. Dessutom är han ju en riktig reataurangmarodör så fikor eller luncher med väninnor börjar jag också lägga ner när han är med.

Ska våga mig till Öppna Förskolan så fort ”Vabruari” är slut. Livrädd för att åka på någon typ av åkomma nu igen. Efter vinterns fyramånaders sjukdomar från början av oktober till början av februari. I Kenya blev jag frisk. Det här gör jag aldrig om (hoppas jag) för det var en sinnnessjuk prövning eller erfarenhet jag inte behöver igen.

Har ni tips på annat babykul? Känner mig helt lost.

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Har själv lite idétorka när det kommer till att aktivera mig och min 7månaders på dagarna men biblioteken brukar exempelvis ha tillfällen för ”Babyrim” och jag fick nyligen tips av en annan mamma att museum är något hennes lilla tycker väldigt mycket om så det ämnar jag testa inom kort 🙂

  2. Jenny

    Är också helt lost på vad jag ska göra med mitt barn (1:a). Hon blir 9 månader i helgen och har varit rätt jobbig att vara med om jag ska vara helt ärlig. Det beror så klart inte på henne utan snarare hennes frustration över att inte klara att krypa. Men så igår fick hon till det. Hur som helst, vi har kört öppna förskolan och så klart dragit på oss förkylningar sen första gången. Men immunförsvaret ska ju byggas upp så jag biter lite i det sura äpplet helt enkelt. En sak tänkte jag tipsa om som jag inte har hunnit göra själv men som jag tänker börja med är barnrytmik på Junibacken på tisdagmorgnar kl 9.30.

Comments are closed.