Anitha Schulman

Vinnare i Tävlingen om en FOB Tracker

black_fob

Kul att så många deltog i tävlingen om en FOB Tracker, det kan man ju också tolka som att det verkligen finns ett behov där ute.

För hur ska man egentligen skydda sina små eller för den delen sina gamla eller sig själv när faran MOT FÖRMODAN slår till? För det händer ju och då tyvärr att man tappar bort varandra och då har man ju åtminstone en chans att minimera skadan. Så känner jag. Penny har sin FOB Tracker på jackan och det funkar urbra. Så himla bra med både GPS sändare och enklare uppringningsfunktion. Perfekt för småttingar.

Gratttis Rebecca, Camilla, och Anna till vinsten och ha en härlig jul nu!

Rebecca:
Åh vilken bra grej!
Om jag skulle vinna så skulle min syster få den i julklapp! Varför, jo för att hennes dotter (5år) har en grav synskada, men det stoppar inte henne… Hon far fram som en virvelvind och vill klara allt som andra kan. Ibland är hon lite snabb för sitt eget bästa, och det är lätt hänt att hon tappar bort sig.. En FOB trycker vore perfekt till min syster och hennes dotter!
Camilla:
Den här måste vi skaffa även om vi inte vinner. Sonen på 7 år här hemma har två diagnoser. Adhd och autism. Han är en glad, påhittig, uppfinningsrik kille som dessvärre kan försvinna lite överallt. Vi har alltid stenkoll på han men dessvärre har skolan hans ”tappat” bort han en gång så därför vill jag tävla om denna så vi har koll på vår guldklimp. Det är en fin linje att ha barn som dessa då han har förstånd nog att vara ensam ute på gården men skulle han få för sig att något är tillräckligt intressant drar han iväg. Denna skulle verkligen hjälpa oss.
Anna:
Blev för 5 år sen rånad av två tjejer. Har sedan dess väldigt svårt att vara ute själv när det är mörkt, speciellt svårt nu på vintern med tanke på att det verkar vara mörkt mest hela tiden. Har inte trott på överfallslarm eller liknande tidigare men den här verkar väldigt genomtänkt! Hade varit en trygghet för mig! God jul

Bara för att ni inte vann här betyder det inte att det är kört. Varje dag lottas en tracker ut. Kolla HÄR!

Kram

Inlägget görs i samarbete med MySafety.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.