Anitha Schulman

Onkel Ond

Onkel ond

Idag var jag hos frissan på första gången på nästan tre veckor. Det var en befrielse att vara på stan helt utan henne eller Calle. Jag kände mig cool, även om jag innerst inne ville ringa och kolla att allt var okej var femte minut.

Tvångstankarna om att något fruktansvärt hade hänt på de där 40 minuterna som jag fönade ut håret på växte som svampar i hårbotten. Jag nådde inte telefonen och fantiserade om 27 missade samtal och ett tiotal arga och förtvivlade sms. Ville inte verka för nojjig för frisör Elisabeth heller så jag sa inget. Men det hade inte kommit några missade samtal. Inga. Alls.

Ringde så klart när jag var klar, då hade jag två ärenden kvar att uträtta. Gå till banken och lämna tillbaka kläder på Zara. Efter det halvsprang och letade upp en taxi som körde mig så långsamt, så långsamt till Calles kontor. Jag rusade in flämtandes;

– VAR ÄR HON! HÄR ÄR JAG!

Hela Hard Hat tittade dumt på mig. Hon låg och jollrade och charmade Onkel Ond som hon inte ens märkt att jag varit borta. Så oförskämt av henne.

Alex är vidrig just nu. Håller på och skrämmer upp mig hela tiden. Han myser så gott åt att jag och Calle är som nippriga kycklingar och går på precis ALLT han hittar på.

Sen premiärkörde vi hem ihop. Penny och jag, bara vi. Nervöst i början men det gick bra och nu ligger vi här i vår trygga ”sängflotte” igen. Det är här trivs vi som allra bäst.

Jag såg mig själv i ögonen för första gången hos frisören och insåg att jag ser osannolikt trött ut eller äldre. Svårt att avgöra. Det var en trött gammal blick som tittade tillbaka hur som helst.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    HERREGUD SÅ FIN HON ÄR!!!!!!!!!!!!!! Jag blir så bebis-sugen när jag tittar på dina bilder.. Jag får nog ta och skaffa en till nu… Hon är som en liten docka!
    Cyber puss och kram till henne!

  2. Terese

    ”Idag var jag hos frissan på första gången på nästan tre veckor.” Gah! Jag har inte vart hos frissan sen 2:a augusti, sug på den du, haha. Hade tänkt att gå typ innan jul, men så hann jag inte pga det så kallade livet, och nu skäms jag för att gå dit…

  3. Estetica

    Lyckosten Penny!!!
    Ja barn får ju inte välja sina föräldrar..!
    Vackra Penny som hamnade hos hönsfamiljen Schulman har dragit livets viktigaste vinstlott..!
    Grattis lilla sötunge!!!

  4. M

    Nu ber jag om ursäkt i förväg för jag gillar inte när man hackar på varandra i detta forum men jag måste invända mot ”trebarnsmamman”. Jag har också tre barn (betraktar mig i och för sig inte som ett proffs för det) och Penny ligger avklädd under samma täcke eller i närheten av Anitha/Calle. Kroppsvärme! Det är nästan sommarvärme ute och inne i en lägenhet är det ännu varmare. Jag tror hon har det jättebra!

  5. Trebarnsmamman

    Nu kommer en sk ”troll-kommentar” som du kommer att hata men som jag (tro det eller ej) skriver av ren omtanke: På väldigt många bilder ligger Penny utan kläder. Ta på henne en body eller pyjamas, små nyfödda blir otroligt lätt kalla och ska inte vara nakna. Det var det hela, inte så farligt va?

  6. Sara

    Vill bara säga: FAN vad du skriver bra! Önskar att det hade funnits en sån här blogg när jag blev mamma första gången för snart arton år sen. Tack för att du är så otroligt ärlig och öppen med ditt mammaskap. All lycka till dig och din fina lilla familj.
    Kram Sara

Comments are closed.