Anitha Schulman

Nu är den snart här!

Sidor från Parmoverdarg_5 2_front_24 JUNI

Min alldeles egen första bok!

Känns så märkligt och coolt på något sätt. Något man jobbat med på kammaren och ytterst få personer fått ta del av ska nu alla få tillgång till. Fick bokkontraktet i sena september och fram tills nu har det varit full rulle så det är en niomånaders bebis som ser dagens ljus. Det kommer finnas lite för alla.

Boken är uppdelad i tre delar kan man säga. Min personliga resa ”upp och ner” i vikt samt två adepter som testar dieten. Om dieten i sig och lite träning, samt några 5:2-recept och men även en ”samhällsdel”.

För jag tycker att det är svårt att prata om en diet utan att väga in varför vi gör det. Så jag har intervjuat en präst om fasta ur ett religionsperspektiv. En psykolog om psykisk och fysisk hälsa och om det hänger ihop. En mathistoriker om hur vi ätit från stenåldern fram tills idag. En professor i näringslära för att prata få reda på om närodlat alltid är bäst eller om odlad lax är sämre än vild egentligen. En hälsodoktor om människan och vårt välmående. Hur står det egentligen till med oss och hur påverkar det vi äter vår framtid som individ och som art. Helvete vad jag har jobbat med den här.

Går att förbokas HÄR och gör man det får man 10% rabatt. (Erbjudandet gäller mellan 1 juli till 31 augusti).

Hoppas ni gillar! <3

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linn

    Så bra idé att låta en präst prata fasta! Tycker jag läst så mycket om 5:2 men aldrig stött på fastan ur en prästs perspektiv, smart 🙂
    Jag ska köpa boken, har följt dig länge och tror att din rakt på- och just do it-attityd är just vad jag behöver.

Comments are closed.