Anitha Schulman

Skev självbild

Alltså jag vet inte riktigt hur jag tänkte. Men trodde på något helt skruvat sätt att jag skulle bli smal och snygg så fort hon kom ut. Visste rent intellektuellt att det inte skulle vara så. Men gick omkring och kände mig ”skitsmal” dagen efter hon kom. Sen kom vi hem och försökte riktigt dumdristigt komma i min, tajta smalis jeans. Eftersom jag längtat så mycket till att kan dra ett par jeans över låren och knäppa dom i midjan. Som jag saknat så i nio månader.

Då upptäckte jag ganska snabbt att jag var ju så klart inte alls var smal. Idag ska jag dra på mig min: Post-lipo-dräkt och börja forma kroppen. Jag återkommer i ärendet.

Hade ett väldigt bra samtal med min fina svägerska igår. Hon har bloggat väldigt bra om det vi pratade om. Läs HÄR!

Ni får njuta av världens finaste pappa med sin dotter så länge.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Weran

    Åh nej, gick du också på den! Trots att man känner sig slank som en vidja är det bara att acceptera att det som försvunnit är bäbis, fostervatten och moderkaka = max. 7-8 kg. Resten sitter där det gör och smaljeansen får tyvärr vänta. Jag upptäckte till min stora sorg att gravidbrallorna passade nästan lika bra efter förlossningen som innan 😛 Nåja, trösten är ju en ljuvlig bebbe och vad kan vara bättre än det? kram!

  2. Nora

    Ytterligare en myt här nedan: ALLA GÅR INTE NED AV AMNING. Så, nu fick jag det sagt också.

    Men jag känner så igen mig, jag trodde jag skulle svira runt hemma i mina gamla kläder. Men nja. Dessutom så är magen svullen efter snittet så det står härliga till ett bra tag till och det måste få läka.

    Så fin hon är!

  3. Hannah K

    Hon är så fin, din lilla flicka.
    Du behöver kilona när du ammar, de försvinner till stor del av sig själv, bara pga amningen.. Men det som är kvar sen behöver säkert formas 🙂

  4. Sofie

    Dom där tårna alltså…Så sött. Men akta dig. Innan du vet ordet av smäller hon i dörrar och kallar dig klimakteriekärring.

Comments are closed.