Anitha Schulman

Det Okända -mediumlistning

Alltså jag och Calle är verkligen ett fan av Det Okända men det är ganska kvalitativ skillnad på mediumen. Man fattar liksom vilka som fejkar och Caroline Giertz är ju inte ett pokerfejs alla gånger. Man märker när hon lackar på flummeriet liksom.

Så här kommer min bästa och sämsta mediumlistan:

DetOkandaPierre__b198m

Mediumet Pierre det här är alltså programmets sk. ”ögongodis” säkert beställt från kanalen för att göra programmet aningen ”sexigare”. Åker motorcykel och skit. Jag antar att den största tittarskaran består av kvinnor. Ja det är ju helt klart en smakfråga. Men om vi ska släppa det och gå på de kvalitativa underhållningsfaktorerna så är han ju totalt usel. Man ser att han verkligen går runt och scannar hemmen för minsta lilla hint om historia och Pierre jobbar hårt med riktigt öppna tolkningsfrågor. Så de som vill få sina spökerier lösta kan liksom vara med och lösa Pierres jobb. Superbra. Men mig lurar du inte med din moppemusche!

camilla_40282444

Alltså jag älskade Camilla men det var et tag sen jag såg henne. I de programmen jag såg var hon urbra. Hon var löjligt specifik och uppenbart så hade hon verkligen ”gåvan” på riktigt. Men vet inte vad som hänt med henne. Hon kanske inte kom överens med programledaren Caroline Giertz eller något. Två urpingar av samma kön kanske inte får plats i medialjuskäglan. Vad vet jag… Det som är coolt att de program jag sett med henne har man verkligen hittat i efter-researchen att de hon sagt stämde. På namnen till och med!

img1.tv4cdn.se

Birkan alltså jag stör mig egentligen i grunden på hans apperence. Förlåt, jag vet att det är ytligt. Alltså man ser att han försöker se ut som en ängel och att han lite tror att han är det. Det kanske han är vad vet jag – men hur ser en ängel ut per definition?! Runar-blond med Hemmanent? Det är väl det som är det störiga för mig. Hur som helst är Birkan väl en professionell healare i England och han är verkligen en urhärlig personlighet. Väldigt varm och innerlig. Han tar sina uppgifter på största allvar och det fina med honom är att han verkligen jobbar hårt. Han kommer dit med fin energi och städar ut den dåliga. Sen är han också ganska specifik. Det gillar man. Men hans mediumkvalité är primärt att han har något bra med sig. Han känner av energier och tar sitt jobb på allvar.

secondColumn50

Terry Evans his got the gift! Han är ju på riktigt. Han är riktigt kufig och konstig. Han konstlar sig inte, är inte mediatränad. Han går egentligen bara in och kör sin grej. Han repeterar egentligen allt som den ”bespökade” påstått sig varit med om och det som har har skett och han ställer han i ordning. Han liksom puttar folk på löpande band över till andra sidan. En sann själavårdare. I efterprogrammen är det lätt att hitta research på den info han gett.

images

Om man nu kunde få någon typ av medium-licens så borde den här tantilura bli av med sin omgående. HERREGUD så dålig hon är. Man suckar tungt i början av programmet när man vet att det är Vendela som ska mediuma. Hon är så otroligt dålig. Man fattar att det inte är urbra kemi mellan henne och Caroline Giertz, programledaren. Känns som ringer in henne när de andra mediumen är uppbokade. En sann nödraket på bekostan av programmets kvalité. Det är jäkligt luftigt när hon börjar spekulera och hon kanske i bästa fall prickar in ett rätt av tio. Flera gånger har jag hört hur hon påstår att ”spöket frågar” den besatta familjen om något. Men egentligen är det bara hon som famlar i mörkret och försöker hitta ledtrådar till att lösa sitt uppdrag. Något hon ytterst sällan lyckas med. Inte ”spöket” heller. Det finns aldrig något för researcharna att jobba med när hon varit i farten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lavitadeluxe

    ”Det Okända” är mitt favvoprogram. Jag har varit med om spökerier massor av gånger. Mina favoritmedium är Birkan och Teddy…men jag gillar hon unga Camilla också. Jag kan dock förstå om folk tycker att det är trams. Har man inte varit med om spökerier själv…så har man nog svårt att förstå.

  2. Barbro

    Terry är den med störst gåva, därefter Lena, Moppemuschen och Birkan. Saknar inte Camilla som bara sa:”jag känner, jag känner” hela tiden. Ett plus för Jörgens tårar!

  3. My

    Håller helt med dig, men du glömde ju Lena Ranehag – hon är riktigt bra och på min ”Topp3 lista” efter Terry (överlägset bäst) och Birkan (trots hans yttre en härlig personlighet haha).

  4. Karin

    Har inte haft den negativa uppfattningen om Pierre.
    Terry verkar jättebra, likaså Birkan med sitt varma sätt.

    Har svårt för Jörgen och Lena, vet inte om hur bra dom är som medium men tycker inte om deras sätt att uttrycka sig i programmet.

    Håller med om att Elisabeth Lange verkade superbra. Hon tog heller aldrig (vad jag har hört) betalt på privata sittningar då hon inte tyckte att man skulle tjäna pengar på den andliga gåvan.

  5. Tina

    Lena Ranehag gillar jag, har för mig att hon var mer precis och bättre förr, men det kanske är för att jag blivit äldre och klokare..

  6. Sixten

    Åh, jag älskar också Det Okända!!!!! Håller nästan med dig om allt! Men du glömde ju Jörgen och min favorit Lena! Vad tycker du om dem?

  7. Leila

    Tittade du något när Elisabeth Lange var med? Hon är nog den allra bästa på alla sätt och vis! Det underbaraste var när hon i ett avsnitt blev rätt sur på en ande, av en icke så snäll karaktär, och säger något i stil med ”Ge fan i att putta mig!”, haha.

Comments are closed.