Anitha Schulman

G R I L L A !

20130706-211849.jpg
Gnid in en fläskfilé med salt och grovmalen svartpeppar. Gör små snitt i den och peta in vitlök. Pensla in i en marinad av olja, citron och honung. Lägg på lite timjan.

20130706-212115.jpg
Grilla på hög temperatur för att skaffa lite yta.

20130706-212235.jpg
Packa sedan in den i folie med aningen mer olja och mer timjan.
Låt den stek den i folie på medenhög värme i en dryg kvart. Tills den är genomstekt.

20130706-212529.jpg
Mumma…

Bara att servera.

20130706-212638.jpg
Avsluta måltiden med naturens härligheter. Enjoy!

20130706-212733.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marion

    Ser jättegott ut. Fast det se ut som ( fläskytterfile). Det många inte vet är att just ytterfilen egentligen är en riktig ”skräpköttbit”. Det är ett billigt kött om man nu jämför med fläskfilen…men det man vinner i penningar förlorar man tyvärr i smak o konsistens..,

Comments are closed.