Anitha Schulman

Slempropp?

Man kan inte planera något längre. Det är väl inte hela världen men det är en omställning. Vi hade en middag på Riche bokad igår, var tvungna att ställa in. Under eftermiddagen började mina flytningar se riktigt skumma ut och jag fick sammandragningar relativt regelbundet. Om än glesa. Jag pratade med en läkare och han ordinerade mig vila. Vi åkte hem, jag var ganska blek om nosen ska erkännas. Tog ett bad och läste äntligen ut Blondie sen somnade jag. Sammandragningarna upphörde.

Vi var på Louise Hallin igår (ska dit idag och imorgon också). Jag gillade henne jättemycket. Calle med. Hon är hård och krass men man får väl själv sålla i allt hon förmedlar. Skönt med någon som pekar med hela handen och inte säger att ALLT är naturligt och okej.

Nu en frukost på stan sen ska vi köpa nytt överkast på NK, sen ska jag fixa håret. Lördagarna har fått en rutin och sånt gillar jag. Som den lilla trygghetsnarkoman jag blivit.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Towe

    På BB:
    – Har slemproppen gått?
    – Ja, men han är bara ute och parkerar bilen!

    Nu är det nog dags snart.
    Kram och Lycka till!
    /Towe

  2. Fia

    Ja, det kan vara slemproppen. Jag hade mycket sådana flytningar dagarna innan jag födde andra barnet. Sammandragningarna var nog förvärkar och det är också vanligt att man har innan.
    Men! Slemproppen kan gå och sedan återbildas. Med mitt första barn gick en bit av slemproppen en månad innan jag födde.
    Att du både har en massa flytningar och får sammandragningar samtidigt tyder dock på att något är på gång. Kanske inom en vecka? Spännande!

  3. C

    Trust me – du VET när slempoppen har gått. Ser ut som en riktigt stor äcklig tjock gubbslemklump, min man började hulka när han hittade den på mattan efter att vattnet gått. Går inte att missa!

Comments are closed.