Anitha Schulman

Packa

 

Alltså jag är en väldigt strukturerad människa i vanliga fall tills det kommer till en sak. Nämligen att packa. Det finns inget som får mig att bli så förvirrad. Jag kan inte tänka logiskt. Dessutom måste jag packa inför en semester och en en vecka på extraboende dess för innan. Blir ännu stökigare i huvudet. Vill verkligen bara bli klar med detta! Man har slutat ”bo” för länge sedan hemmet är bara någon form av härbärge mellan transporter typ. Hemskt men sant. Men när man börjar rensa och packa sitt hem då dör själen lite. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    snälla hjälp mig! Har vänt mig till dig en gång tidigare och du hjälpte mig verkligen.. Denna gång är det allvar och jag vet inte hur jag ska tackla detta. Min sambo är på jobbet och han är inte glad. Jag vet inte vem jag ska vända mig till för det jag behöver är att veta ”hur och vad jag ska tänka” för att jag ska komma över detta.
    Jag är 25 år gammal och min sambo några år äldre. Vi träffades i somras och allt var bara perfekt. Vi är otroligt lika varandra och har samma värderingar.. Han är väldigt ärlig och jag litar på honom till 100%. Jag har en barndomsvän, vi Kan kalla henne för Lisa. Lisa och jag växte upp med varandra, lärde känna varandra på dagis redan, på senare år har vi inte umgåtts lika mycket eftersom att hon flyttat långt bort.. Plus att hon förra året svek mitt förtroende så jag värderar inte vår vänskap så högt längre.
    Nåväl. Så fort jag visade en bild på Lisa till min sambo så fick han panik. Detta hände i juli förra året. Han grät och var ledsen och orolig över att vårt förhållande skulle ta slut eftersom att han tre år innan hade gått hem med henne från krogen och haft sex. De spenderade natten ihop och på morgonen efter hade de sex en gång till innan hon gick hem, sen hördes de aldrig av nå mer.
    Jag blev helt förstörd och äcklad. Jag har liksom tre barndomskompisar som jag fortfarande har kontakt med och hon är en av dem, jag kände mest äckel.. Hon har aldrig haft ett förhållande och är rätt vild av sig så jag fick bilder i mitt huvud av att de hade världens porrigaste sex ihop, detta ledde så småningom till att jag har känt krav på mig sexuellt och sexet har börjat handla om att jag ska ”prestera” för att komma upp till bilden av min sambo och Lisa ihop.
    Jag ringde Lisa i somras och berättade att jag numer var tillsammans med ett gammalt ligg till henne. Hon sa: fan vad kul, grattis han är ju värsta hunken” sedan ställde jag en fråga jag egentligen inte Ville veta svaret på: hur var sexet? Hon svarade: det var sådär porrigt fyllesex. Dessa ord ekar fortfarande i mitt huvud, Kan inte släppa det, hon är sjukt osmidig. Detta har blivit så jobbigt att jag har tagit bort henne på sociala Medier för att jag inte längre Kan se på henne. Det enda jag tänker på är att hon har porrigt sex med min sambo.
    HURSOMHELST så är inte hon problemet, litar inte länge på henne..

    Problemet är att mitt förhållande håller på att förstöras.. Jag har otrolig ångest och är svartsjuk över denna händelse. Känner inte länge att han och jag är speciella, händelsen gjorde att jag är ”nummer två”. Lisa o min sambo hördes aldrig mer. Jag o min sambo har bråkat otroligt mkt om denna o samma Visa varje gång. Jag går o tänker i några dagar på detta, blir äcklad av de två, blir avståndstagande, irriterad, han märker av det, vi bråkat o långt senare får han dra det ur mig varför jag blev såhär IGEN. Han tycker att detta är jobbigt o har sagt att sexet inte var bra men jag har svårt att ta in det för 1. De hade sex på morgonen också. 2. Vad har han för alternativ egentligen? Ska han sitta här o säga att det var bra?

    Jag har världens finaste förhållande och han är helt underbar. Vi längtar efter barn men denna händelse håller på att döda förhållandet, jag har INGEN jag Kan rådfråga, vi bor på ett litet ställe och jag umgås inte med vänner. Känner mig väldigt ensam, hur ska jag ”psyka” mig själv? Vad ska jag tänka ? Vilka meningar ska jag upprepa för mig själv så att jag Kan släppa det här när det dyker upp jobbiga bilder i huvudet? Vill verkligen leva med denna man men Kan bara inte släppa det..

    Inatt bråkade vi igen och han sov själv på soffan o gick till jobbet imorse utan att säga något. När han kommer hem vill jag be om ursäkt och lova att de aldrig kommer hända igen. Men jag behöver hjälp!! Vad ska jag göra för att släppa det när det dyker upp? Är så rädd att jag förlorar honom..
    Stor kram! Du är underbar

    1. anithaschulman78

      1. Varför frågade du hur och på vilket sätt de hade sex. Varför berättade han?!
      2. Varför tvingade du din kompis att berätta?
      Märker du att den enda som förlorar och förgörs här är du.
      Att DU och din man har haft relationer korta, plötsliga och längre innan NI träffades är bara att äta upp så är det. NI har valt varandra för att NI gillar varandra. Att han har legat med någon du känner händer ju i alla städer oavsett storlek. Jag och Calle känner flera av varandras ex och det går inte att går runt och skapa fiender eller vara arg. Att du omformulerat din väninna till någon form av sköka för att hon är singel är ju bara din egen ångest som talar för det du vet som vet. Visst är det viktig att vara ärlig i en relation men nödvändigtvis inte ”grafisk”. Dvs inte få reda på ALLA detaljer om tidigare sex. För den enda som såras är en själv. Är säker på att du säkert haft vilt sex med någon som inte betytt något speciellt någon gång. Det enda som är förändrat här är att du och Lisa känner varandra och hon bryr sig ju inte. Sen var det kanske osmidigt uttryckt av henne. Men jag vet ju heller inte hur frågan ställdes. Låter ju lite som du fiskat efter detaljerad info från henne med för att göra såret ännu mer infekterat. Släpp det och gå vidare. Går inte det sök hjälp.

Comments are closed.