Anitha Schulman

I min resväska

   

Klänning från Livly 

Regnjacka Petit Bateau

Jacka Mini Rodini

Kjol Chloé

Shorts Ralph Lauren

Bikini (min) Calzedonia 

Bikini (Penny) Nova Star

  

 Solglasögon:  Loveyewear

Ansiktskräm: ACO Face

Ring (princessring): Emma Israelsson Stockholm 

Väska: YSL

Babystövel: Didriksson

Sko: Blankens

Börja-gå-sko: Kavat

Pump: Jennie Ellen

Sandal: Jennie Ellen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alice

    Har du hört talas om plagget baddräkt? Utmärkt både för barn och vuxna. Har aldrig påstått att jag är en perfekt förälder – vem är det? Men köper inte argumentet att du inte kan förklara vissa saker för ditt barn och därför får hon som hon vill. Värderingar är för övrigt inte så svårt om man vet var man står. Är det något som skaver?

    1. anithaschulman78

      Men vet du vad Alice. Om jag vill ha bikini då har jag det och vill min dotter ha det då får hon det. Så O-moralisk är jag. Något som skaver hos dig med så mycket värderingar och tankar om något en fyraåring inte har en aning om? Vi ser olika på det här helt klart. Så vi kommer nog inte längre här är jag rädd. Hoppas vi kommer vidare.

  2. Alice

    Va då förklara för en fyraåring? Nä, just det, man förklarar inte, man bestämmer. Bestämmer att dom ska gå och lägga sig kl 19, att de ska borsta tänderna, att smink är för vuxna, att de inte kan gå nakna utomhus för det är kallt. Man ska inte och behöver inte förklara allt. Inte får så små barn.
    Kör bikini om ni vill men personligen tycker jag att det är sorgligt med små flickor som är så tydligt präglade av en utseendefixering redan i denna ålder. Det behöver verkligen inte uppmuntras. Och att exponera Penny på detta ohämmade sätt är också intressant, noll reflektion om hur det kan påverka henna att alltid vara igenkänd. Jämför med Alex Shulmans barn som ingen knappt vet hur dom ser ut, eller Ebba von Sydow mfl. Skönt för dom barnen säger jag, att få vara anonyma och få vara helt vanliga barn så länge dom kan.

    1. anithaschulman78

      Bra då kör jag också hel UV-dräkt på semestern då är det rättvist. Du måste vara en redig mönsterförälder Alice. Bara att gratulera von Trapperna. Ordning och reda i Tyrolen! Men är de med i Mama etc DÅ är det en annan sak. Såklart… Tänkte inte på det.

    1. anithaschulman78

      Haha Sverige i ett nötskal hade knappast räknat med något annat. Tur att vi inte ska flytta till Gnosjö. Huga!

  3. Annett

    Säger som Anitha. Barn gör inte alls som man säger och alla ( iaf ville mina) flickor vill se ut som mamma, ha fina kläder och den bikinin är ljuvlig, om det funnits när mina var små så hade inte jag tvekat. Varför får inte småflickor ha bikini? Har aldrig förstått detta för 20 år sedan när mina var små så hade de tom trekantsbikini, fanns inget annat, såg lite kul ut bara när bikiniöverdeln åkte upp efter vilda lekar i vattnet 🙂 Men de var så stolta över sina bikinis, och de är fullt normala unga kvinnor nu som försörjer sig själva och inte skäms över sina kroppar. Men då man läser så är det fruktansvärt med bikini, nagerlack och smink, prinsessklänningar och annat på småflickor.
    Och som sagt, när mamma sminkar sig, har höga klackar elelr bikini, så vill de också ha eftersom mamma är förebilden 🙂

    Och som sagt både din och pennys bikini är underbara, synd bara att jag efter 50 inte längre kl’r i bikini, kan mer vara skrämmande 🙂

  4. BigJen

    Det är väl inte så svårt? Mammor behöver en överdel för att hålla brösten på plats, en fyraåring har inga bröst!

      1. Bee

        Varför hakar folk upp sig på bikini? Herregud, titta på er själva och sluta bry er om vad andra har på sig i synnerligen barn!!!

    1. anithaschulman78

      Förklara gärna för en fyraåring att det ”räcker” med badbyxor ifall det inte ”räcker” för mamma.

Comments are closed.