Fick höra något oerhört ett oerhört intressant nutidsfenomen som jag är tvungen att reflektera över.
När jag var ung och fattig tjugoåring så kunde man prioritera bort mat en fredag eller lördag för att man man ville lägga pengarna att ”festa”. Det var ju supereffektiv. Man åt något litet lätt och billigt och blev dessutom full fortare. Så då behövde man inte spendera så mycket på krogen heller. En win win?!…öhh
Idag är scenariot detsamma men det har fått en annan vinkel. Man äter minimalt eller inte alls, då alkohol är kaloribomber. Så det har inget med ekonomi att göra längre utan med hull!
Kan inte avgöra om min generation eller denna är sorgligast eller smartast?!… Vad tycker ni?
Jag går på ditt spår. Skiter i mat och satsar på drinkar för att det är dyrt.
Att leva på 9000kr(CSN)/månaden i Stockholm är en utmaning.
Sen är ju visserligen skinny bitch en poppis drink…
/ 21&studerande