Anitha Schulman

Vecka 16

Bild 2013-12-30 kl. 12.31

Gud vd den drar iväg magen. Nu kan man inte längre misstas för att bara vara fryntlig och jovialisk. Nu råder det ingen tvekan längre att jag är gravid. Bebisen är lika stor som en avokado ungefär och väger ungefär som en. Jag känner tydliga benkicks och det där å-vad-jobbigt-med-två-barn-deppet som infann sig förr veckan är som bortblåst. Nu längtar jag verkligen efter en liten bebis igen. Om fyra veckor har jag gjort halvtid och det känns overkligt för bebisen kommer i juni och det känns som evigheter dit. Snart åker vi på semester och jag ska verkligen äta bra igen för den här julen har det varit mycket husman och godis. Som sig bör.

Men mitt sockerbegär som varit som bortblåst sista tre månaderna börjar komma tillbaka och det stör mig. Under januari kommer jag lägga full fokus på kvarvarande delar av boken som ska lämnas till förlaget första februari. Det är lite mindre än hälften kvar att skriva så jag har att göra.

Vi stänger butiken i januari men webshoppen är öppen dygnet runt som vanligt. Så otroligt kul att jag blev utnämnd till årets Grafiska Form av Stefan Nilsson TRENDGRUPPEN vilket erkännande! Nu ska jag till Gustavsberg och kolla på de första fyra toaletterna som är färdiga för försäljning. Lägger upp bilder snart. Så otroligt roligt. Vilken grej. Det är en bra vecka och snart nytt år. Bara en sån sak. Jag lämnar ett växelvarmt 2013 och går med full kraft in i 2014 som jag vet kommer bli ett riktigt dunderår. Vi vänder blad och går vidare.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.