Anitha Schulman

Bästa lunchen

20130708-143552.jpg

Bästa landetlunchen är trots allt kronärtskocka. Koka upp en kastrull med vatten. Så att den täcker kronärtskockan häll i ca 1 tsk salt. Knyt fast en citron i botten på skockan. Koka i ca 50 minuter. Eller tills att alla bladen bleknat. Ta upp ur vattnet och häll på tryffelolja. Servera med smör. Klart att inmundiga.

För alla er som undrar så kommer snaaart uppdateringar om sommarstugan. Vi har en liten ”renoveringsbreak” för vi har varit tvungen att ta hand om marken. Men det kommer för er som är intresserade.
Calle har röjt skog i flera dagar och nu är han klar för i år.

20130708-144343.jpg
Det är typ det tredubbla mot det som ses på bilden :).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.