Anitha Schulman

När ingenting klaffar

Åh dagen började så bra. Har varit och skrivit på kontraktet på min lokal och visat min nuvarande kontorsplats för spekulanter.

Tack förresten! Jag fick nys om lokalen tack vare ett tips från en läsare. Där kommer jag ha showroom, mötesrum, kontor mm. Roddat massa grejer idag. Men mitt bud med tallrikarna är försenade! Jag ska fotografera dem idag och fotografen står och väntar. Håller på att bli galen. Helt plötsligt fuckade allt upp, det dök upp logistikproblem inför mässan och massa annat strul. ALLT på en gång. Igår registrerade jag mitt första alldeles egna AB. Så jävla stort. Jag har ju hatt enskild firma i 12 år men nu har jag ett eget aktiebolag också. Känns så jävla fett att vara VD på riktigt :-D.

Håller fortfarande på med Fastan. Hade första upptrappningsdagen igår. Har tränat kontinuerligt och ser en jätteförändring på min kropp ska visa bilder imorgon (2,5 kg ner hittills.) Men det som är det största förändringen är att bli pigg på lite. Jag har inget lunchsjunk är sjukt fokuserad och känner mig verkligen på gång! Lätt i kroppen och sinnet. Pigg på kvällen och urstark rent fysiskt. Huden dessutom! Den är som på en baby över hela kroppen heeelt fantastiskt.

What else? Kommer ni på något, så fråga. Gotta run!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mary

    Grattis till AB!!! Allt löser sig till slut. Även om det inte är tillfredställande just i denna tidpunkt. Jag undrar också över ipl-maskinen, funderar nämligen på att köpa en 🙂

  2. Ingela

    Har frågat förut och kanske fått svar…
    Undrar om den där hårborttagningsapparaten varit bra och om inte vad har varit mindre bra…

  3. Theres

    Grattis till lokalen och till ditt ab. Det är verkligen stort! Roligt att läsa att fastan hade sådan bra inverkan på dig. Jag börjar imorgon. Önska mig lycka till 🙂

    Jag ska försöka skriva oftare här, jag tycker nämligen att du förtjänar mer positiv anda här i kommentarsfältet.

    Hoppas allt kommer på sin plats snart som gick fel idag. Kram Theres

Comments are closed.