Anitha Schulman

Mäss mess

Idag är jag mässtrött. Tröttheten är brutal. Framför allt gör den ont i precis hela kroppen efter att ha stått upp så många timmar i streck under så många dagar. Även om man har en mjuk matta så känns varenda milimeter av golvet i en. Sen ljuset. Jag är så trött i ögonen att jag ser suddigt. Måste kisa och får då ont i huvudet. Det här var mycket hårdare än vad jag kunde ana. Har en helt ny respekt för detta Det krävs nog lite rutin innan man är varm i kläderna. Dvs. Man behöver nog ett par mässor i kroppen.
Sen att ”sälja” sina egna grejer är något HELT ANNAT än att sälja andras. Man är mycket mera sårbar på så många sätt. Belöningen med sista dagen idag är att jag trots allt sitter på ett flygplan på väg till Kenya om några timmar.

Gud vad jag ska sova. Har sovit dåligt eller knappt alls sista två veckorna. Har det inte varit kreativ ångest så har det varit stress eller att man helt enkelt jobbat. Ska satsa hårt på insomning vid take off och maximera timmarna. Brutalt nog så så vet jag att Calle är flygrädd och kommer vara på tå. Vilket i förlängningen betyder att jag kan lämna Penny till honom och bara dyka in och under. Idag är det värt det. Förlåt älskling. Men du förstår nog och det finns inget att oroa sig för. Bara sig själv.

Ser väldigt mycket fram emot massagen jag ska ta på klippan imorgon. Ojoj.

20130120-114743.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lovisa Karlsson

    Grattis till första mässan med egna produkter!! Fantastiskt bra gjort! Dels att ta fram sitt egna och sedan genomföra allt. Själv är jag agent för skor och jag fattar inte för efter varje mässa så är jag helt slutkörd och hungrig… Så det var skönt att läsa din text och vill bara ge dig massa lyckokramar för framtiden. Bra jobbat!!!! Kram

Comments are closed.