Anitha Schulman

Det börjar hända grejer

Känner mig mycket starkare än på länge. Tränat regelbundet varannan dag sen början av december med ett litet uppehåll under julhelgen. Har nu gått ner drygt tre kilo och har två kvar innan jag är i mål.

Jag äter ca 700 kcal per dag och bränner 500 varannan dag. Detta ska pågå fram till söndag sen ökar jag kaloriintaget. Har nu gjort detta sen 2 januari och ja det har varit värt det!

Det som är tungt när man är lite större är att tre kg hit och dit inte syns speciellt mycket och det var många kilo som man knappt märkte någon skillnad alls på. Men förra januari var jag 11 kilo tyngre än nu och det syns tycker jag.

Har inga problem med att ha lite höfter och rumpa tycker bara det är snyggt. Men lår och mage ska hålla måtten. Framför allt vill jag se så stark ut som jag känner mig.

Jag tycker fastan var den perfekta ansatsen till att komma igång med kontrollen på kaloriintagen. När magsäcken väl krympt ihop så behöver du mindre för att bli mätt fortare och du kan sluta att räkna kalorier ganska snabbt. Det sköter sig skälv. Kommer köra på 5:2-dieten från och med februari och framåt för att bibehålla min önskade vikt och för att varken tappa eller gå upp mer.

20130116-130905.jpg

20130116-130915.jpg

För ett år sen.

20130116-130936.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ann

    Snygg du är. Sjukt bra jobbat.

    Själv kämpar jag på med träning sen ett år (-8 kilo) och Viktväktarna sen dec (-2 and counting) Känns så bra! Nu ska 2 barnsmagen bort.

  2. Minou

    Duktig du är! Jag ör glad att du skriver om 5:2 dieten, kör den med och det är inspirerande att läsa andra speciellt då man måste gå ner 30 kg, vill inte bada i vassen i sommar, 20 kg till sommaren borde gå! Tack!

  3. Carolina

    Åh jag bli så nyfiken på vad du väger nu! Jag är själv kort i rocken och vet att varje extrakilo känns och märks..

  4. Linda Hansen

    Jag är ju som bekant skeptisk till dina dieter, men roligt att du hittat något som funkar för dig. Du är jättefin! Den där rumpan ska du absolut inte bli av med 🙂

    1. Katarina

      Håller med, Anitha ser fantastisk ut! Dock tycker jag inte om när man säger ”behåll rumpan” och liknande. Har man tur vid viktnedgång så får man lov att behålla ”lite extra”på ställen som bröst och rumpa, men det kan man ju inte välja själv direkt. Själv vill jag gärna gå ner ett par kilo på låren, men måste då även acceptera att rumpa och bröst även de krymper. Tränar självklart för att få mer muskler på rumpan, men det tar ju tidoch kräver att man är dedikerad för att se resultat. Give and take…

    2. Linda Hansen

      Katarina: ja, visst är det så. Är själv likadan, ska jag vara ”smal” får jag acceptera en platt bröstkorg och icke-existerande rumpa 🙂

      Med ”behålla rumpan” menade jag mer att hon är fin nu, med lite kurvor. Hon behöver ju inte tappa mer, om det nu inte är så att hon vill det. Kram på dej!

Comments are closed.