Anitha Schulman

Dag 3:6 Fasta

Började morgonen med en 2 timmars powerwalk vattnet runt med Rebecca Simonsson.
Det var en dålig idé när det kom till fasta. Jag tror det är meningen att man inte ska göra något. Helst vara singel och absolut inte ha barn. För man pallar ingenting. Så jag gick hem och åt min äckliga frukost och somnade om.

20130105-191511.jpg

20130105-191519.jpg
Mådde verkligen skit när jag vaknade, frossa och grejer. Åt min förträffliga lunch och en passionsfrukt till. Mådde bättre. Vi åkte till Skansen för Penny ska ju aktiveras också. Självklart var lemurburen stängd utan att dom sa något om det i kassan. Såklart. Så det blev inte så mycket [poppa] – apa som önskat. Jag fick klappa ormen och terapiklappa spindeln. Alltid något. Men nu höll jag på att paja helt.
Blodsockerfallet från helvete. Jag åt. Ja so sorry men det här är inte värdigt. Jag måste ju fråga mig vad jag håller på med när jag uppvisar rena sjukdomssymptom som går ut över min familj. Jag åt en carpaccio. Inget mer. Men det räckte.

Har gått ner ett kg nu. Av tre önskade.
Kommer fortsätta äta kuren men med ett fast mål per dag utan kolhydrater. Frukt eller en kalorisnål förrätt. Det funkar inte annars om man har familj. Får se om det ger sämre resultat. Börjar löpträna på tisdag. Men kortare sträcka än nio km.

Återkommer med rapport imorgon.

20130105-192427.jpg

20130105-192435.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jenny

    Jag är inne på min sjunde dag på nutrilett. De tre första dagarna åt jag ingenting annat, men precis som dej har jag småbarn och jag höll på att dö av kombinationen att inte ha någon ork , må skit (frossa, huvudvärk, yrsel, extrem trötthet etc och ta hand om barn som var hemma från dagis. Så istället för att ge upp då lade jag på ett kvällsmål med protein och grönsaker och då blev det hanterbart. Jag tar också en frukt på morgonen med morgonshaken.Ska följa dig och se hur det går för dig! Jag har också tre kilo som ska bort fort, helst fyra, på sex dagar har jag gått ned ett och ett halvt. jag kommer att köra en vecka till. Lycka till!

  2. Johanna

    Jag tycker du är jättesnygg, det har ju hänt sjukt mycket sen du var nyförlöst och hade det där snöret.

  3. Chris

    Men kära nån… Varför plågar du dig så Anitha? Jag förstår verkligen inte detta med att misshandla sig så…

  4. Zandra

    Du är otroligt duktig som klarar av att fasta med barn!
    Men, jag förstår inte varför man ska göra det?! Hår inte kroppen in i en svält fas och därför tar den på fett och annat. Vad händer sen när man börjar äta igen, går man inte upp i vikt igen?

  5. Maria

    Hej Anitha!

    Se den här dokumentären och fasta endast 2 dagar i veckan istället och ät vanligt de andra dagarna! Det har jag precis börjat med och inte nog med att man ska gå ner i vikt! Man ska bli friskare och det motverkar massa sjukdomar.

    http://www.dailymotion.com/video/xvdbtt_eat-fast-live-longer-hd_shortfilms#.UOL-BKUlbr8

    Detta kommer bli stort! Jag lovar! 5:2 diet heter det eller the fast diet

    Ska själv testa först i 5 veckor men kan säga att det är inte alls lika svårt att fasta när du vet att du får äta nästa dag!

    Kram

  6. Fyrabarnsmorsa

    Har du fastat förut? Jag gjorde det några gånger i min ungdom och som jag minns det då var den stora kicken just att hungersskänslorna försvann helt efter ca tre dagar – men en förutsättning för det var att man slutade att äta helt och bara drack juicer och buljong. Ingen frukt heller. När hungersskänslorna väl var borta var det inga problem alls att fasta, man kände sig snarast piggare än vanligt, nästan speedad, och skulle kunna fortsätta hur länge som helst. En ganska häftig känsla. Så jag skulle rekommendera dig att inte äta, OM du absolut ska fasta. Fast det bästa vore att låta bli. Numera fastar jag aldrig mer, eftersom jag insåg att kroppen ställde in sig på svält och sedan sög i sig precis varenda kalori man åt när man slutat fasta, så i slutändan gick man ofta upp mer än man vägde innan. Plus att jag genom att fasta utvecklade ett slags fixering vid mat genom att gå och tänka på allt gott som jag skulle äta när jag slutat fasta. Men det är jag det – du kanske har bättre karaktär.

  7. Louise Pettersson

    tror oxå du ska satsa på ett fast mål om dagen. en sallad med kyckling/lax eller ngt annat nyttigt till middag iallafall och lite frukt kan inte skada. om du använder detta som komplement blir det nog bättre med din hälsa. inte värt att plåga dig själv för 3 kg. du kommer gå ner dom med rätt sort mat och träning med hjälp av de du nu äter tror jag 🙂

Comments are closed.