Anitha Schulman

Dagen outfit

Alltså jag måste bara tipsa om märket Davida har blivit helt frälst på deras grejer och jag är ju en cashmerejunkie sen tidigare så det här är ju rena frosseriet. Urfina grejer med helt underbara detaljer. Ser ni pärlknapparna?

Kofta: Davida
Klänning: Cos
Skor: Weekdays
Mössa/Halsduk: Davida
Kappa: Massimo Dutti

;

;

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. anithaschulman

    Hej

    Till och börja med har det där bolaget lagt upp felaktiga uppgifter. De hjälpte oss (mig och Carolina) få möjlighet att spela in podcasten med hjälp av babyshop.se. Det gick väl knappt att missa.
    Men det finns ingen intern prislista på mig och jag tar avstånd från att ”sälja mig” hit och dit. Ni ska bara veta vad vi bloggare blir erbjudna att skriva om. Det jag skriver om är saker som är kul och jag gillar dessutom tror att mina läsare gillar.

    Men det är ju ett fritt val, gillar man inte en podcast eller cashmere så kan man ju slippa. Min kompis Emely jobbar för Davida, det var så jag fick nys om märket. För att vara snäll så gav jag dem en länk för de har så fina grejer som jag gillar. Ja jag fick en kompisrabatt. Vill ni ha det?
    Hon känner säkerligen Katrin också (Stockholm är litet.) Dumt bara att att vi fick hem plaggen samtidigt. Det blir sällan bra. Kalla det smygreklam om ni vill. Ville mest hjälpa en kompis. Älskar att folk är entreprenella och startar webshoppar.

    /Anitha

  2. Leila

    Mössan är helt i min stil! Min undran är om det börjar klia efter ett tag? Det problemet har jag alltid med mössor, och det är lite irriterande att få ett pannband av rivsår efter ett tag. Ja som du nog märker har jag aldrig ens rört cashmere! 😉
    Koftan är jävligt snygg btw!

  3. Marianne

    Till A:
    Vilken fantastiskt korkad kommentar. Så om du vore bloggare, får gratis kläder, hade du då tackad nej?! …tror inte det. Det är väl skitsamma om bloggarna är, som du uttrycker, köpta eller inte. Ingen som tvingar dig att köpa produkterna. Gå och gnäll någon annanstans är du snäll.

  4. Emma

    Köpte från Davidas webbshop för ett tag sedan och deras cashmere är ljuvlig, kan varmt rekommendera. Bra service och grymma leveranser i presentkartonger!

  5. Emmy

    Ja, Davida verkar vara populärt. Även Katrin Zytomierska länkar till det idag. Vilket sammanträffande att ni båda prickar in samma dag att skriva om märket!

Comments are closed.