Anitha Schulman

Min debattartikel om surfplattor

Länk HÄR

20121020-212031.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Tänk om Penny nu skulle få problem då? Ojojoj vad nesligt när du sticker ut hakan såhär och slår dig för bröstet.

  2. Marcus

    Hade jag åkt till Gbg för att delta i Debatt hade jag tagit reda på mer fakta om ämnet än min egen erfarenhet. Jag hade tagit del av vetenskapliga artiklar i ämnet och hänvisat till olika källor. Anitha du framstår som oseriös. Andra lät dig tala till punkt, men så fort ngn annan fick ordet pratade du i mun på dem trots att du inte hade något av vikt att säga.

  3. nina

    Men vad bygger du dina teorier på? Vilka är dina faktakällor? Det där är ju bara lösa åsikter inhämtade på dina empiriska studier med ETT barn som är 1,5 år. En debattartikel brukar bygga på att debattören har källor. Snälla bliv vid din skådespelarläst. Du ÄR inte journalist. Och det märks.

  4. Amanda

    Såg dig på debatt och höll med helt och hållet! Har en lillebror på just 3, och även han älskar att spela och pyssla med ipaden. Vi diskuterade om detta på en släktmiddag och kom fram till att det alltid är likadant, förut var det bara videon som ibland fick agera ”barnvakt”.

  5. Malin

    Vem har förresten sagt att det är nyttigt och bra att veta allt om astma när man är tre, eller behärska engelska när man är sju år? Det kanske istället är rent av skadligt? Vi ser ju allt mer utbrändhet och psykisk ohälsa allt längre ner i åldrarna….. Mycket mer än vad det någonsin har varit.

  6. Malin

    Tror knappast någon av dagens läkare och andra välutbildade människor hade surfplattor som barn….. Visst har du en poäng i att ny teknik kommer och tider ändras men jag tror nog tvärtom att för tidigt använde av surfplattor kommer att fördumma en hel generation. Små barn behöver röra sig och interagera socialt för att utvecklas. Enbart det. Zooma ut!

  7. Sara

    Hej!
    Arbetar som lärare och håller INTE med dig om att dagens barn skulle vara mer begåvade än vi var när vi var små. Dagens barn har sämre ordförråd, mindre fantasi och leker mindre än de elever jag hade för bara 10 år sedan. En stor anledning till detta är att barn idag läser allt mindre.Stor del av deras tid går åt till internet, dataspel och film och det främjar inte läsförsåelse eller ordförråd. Hoppas du inser att surfplattan inte hör hemma bland riktigt små barn.

Comments are closed.