Anitha Schulman

Frikort

Jag har tänkt på en grej när jag träffar riktigt snygga killar. Hur ointressanta de blir fort,är de så perfekta så jag måste börja söka fel hos dom för att få dem mer intressanta. Det som är det charmiga med mindre iögonfallande snygga killar är att dem ser man bara mer skönhet. Oj vika vackra ögon etc. De är så oerhört mycket mer intressantare utseendemässigt.

Mina frikort är fria från hunkar:

Utländskt frikort (har varit samma sen jag var 12 år):

Gary Oldman

Svenskt (Calle  säger att man inte får ha svenska för de ”är för nära”) Stämmer det?

Bill Skarsgård

Skamligget, alltså en människa du skäms för att du tycker är lite het. Du ska knappt själv kunna acceptera det men det bara är så. Alltså det ska kännas lite dirty i själen. Puh håll i er.

Noppe Lewenhaupt

Vilka har ni?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Definitionen på frikort: När du nått upp i maxbeloppet får du ett frikort av vårdgivaren. Frikortet gäller tolv månader från den dag då du gjorde det första besöket. Exempel: du går på ett första läkarbesök den 5 februari 2012 och söker vård fler gånger så att du i augusti når upp i högkostnadsbeloppet 1 100 kronor. Du får då ett frikort som innebär kostnadsfri vård till och med 4 februari 2013. Frikortet gäller över hela landet.

  2. Jenny

    Mitt frikort, utländsk: James McAvoy (snygg/het på det där inte så uppenbara sättet)

    Mitt skämsligg: Christoffer Barnekow (blir sexig på grund av sin djupt sympatiska utstrålning)

  3. Carro Dicken

    Håller med dig om att intressanta utseenden är mer attraktivt än typiskt snygga. Ball mimik är också en sån grej som kan få mitt hjärta att smälta. Det där har ställt till det så för mig och gjort att jag snart varit singel i fem år, men det är en annan historia.
    Jag har sjukt många män jag kommer vilja ha som frikort när jag skaffar en relation, och ett urval i listan inkl de som är omöjliga pga homosexuell, upptagen eller ”för gammal” är som följer:
    Pelle Almqvist
    Johnny Depp
    Mikael Persbrandt
    Robert Smith
    Tim Curry
    Rikard Wolff
    Noel Fielding
    Sen kommer jag inte på fler. Men ett sjukt roligt ämne, det här.

  4. lisen

    Noppe HET!!!hahahahahahahahahahahahaha……jo han är ju lik Calle så det kan förklara saken….liten plutt…inte någon KARL direkt….

  5. Tess

    Eftersom man är åt ”andra hållet” så är mina frokort;
    Cheryl Cole, Paula Patton och Mariette Hansson.
    De bländar mer än solen!;)

  6. Ingrid

    Jag tycker att Calle & Gary Oldman påminner lite om varandra på något vis. Din man kommer nog att bli mer och mer lik Oldman när han blir en older man 😉 Vilket inte är så illa!

  7. Jennifer

    Alexander Skarsgård jag döööööör så het männsikan är! Han är den enda anledningen till att jag kollar på True Blood (han är naken i ett avsnitt och halv naken i många) 😀 Han är nog också den enda kändisen som skulle kunna få mig att skrika som en liten liten tjej om jag såg honom på stan, han får gå under både svensk och utländsk 🙂

  8. Catta

    Utlänska frikosrt har jag inga alls….
    men finns 3 MÄN i Sverige som är speciella och sexiga som bara är Bäst!!
    Alla undra varför eftersom dom inte alla är snygga,men vilka kroppar mm,
    Persbrandt Foppa Forsberg och Zlata

  9. Leila

    Gerard Butler
    Dougie Payne
    Stephen Merchant (enligt kompisar ska jag skämmas, men det gör jag inte)
    James McAvoy

  10. Malin

    Just nu tycker jag Rupert Sanders är snygg. Hmm, nåt skämmigt får nog bli Johnny Knoxville från Jackass. Eller kanske Rupert är mer skämmigt?! ja ja….

  11. Jenny

    Colin Firth utan tvekan! Den jag skäms över är Cliff Barnes från Dallas, så som han såg ut i orginalet alltså, inte som han är nu!

Comments are closed.