Anitha Schulman

Turk på burk

Sitter här och myzer i kvällssolen. Penny har kraschat efter en intensiv dag av pollek och brist på sömn. Dessutom håller hon på att värka fram framtänderna så hon är lätt obstinat men glömmer bort sina plågor i poolen. Ibland hör man lite jämmer där inifrån sovrummet. Då tassande man ljudlöst in som en indian i mockasiner. Ibland så sitter hon upp och ser allmänt olycklig ut. När man stoppat i nappen faller hon handlöst ner mot kudden igen. Det är som att hon med flit halvväcker sig själv bara för att bekräfta att vi faktiskt är där. Nappen är beviset. Så sött.

I övrigt har vi hittar ett fantastiskt ställe här i Gümüslüksom heter Limone som vi fick tips om. Vi lyckades köra dit direkt. Men irrade om kring i en och en halv timme för att hitta hem igen.

Hörde att det är att det är 6 grader hemma. Det laddar ju på allmänmyzet här lite extra…

Calle och jag samlar på Podcasts. Så kul att det bara kokar där ute av briljans! Den här sommaren kommer man lyssna på Podcasts istället eller blandat med Sommarprat.

Våra favoriter är:
Alex & Sigges
Hannah & Amanda
Värvet av Kristoffer Triumf och självfallet mästarnaFilip & Fredrik. Missa inte Fredriks blogg förresten den är fantastisk.
Lyckas inte länka från mobilen så in och finn.

Kram!

Vi har massa fina bilder men Calle glömde sladden till kameran hemma upptäckte vi. Ni får se när vi kommer hem.

20120601-210340.jpg

20120601-210350.jpg

20120601-210357.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.