Anitha Schulman

Förslag?

Pennys gudfar ringde igår och ville ”låna” henne. Så jag och Calle fick en bonuslördag. Vi är egentligen totalt hopplösa ifall vi inte har en plan.
Har ni några förslag?

20120609-171047.jpg

Det här blev det!

20120609-182512.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise Pettersson

    en härlig middag ute med ett glas vin på ngn uteservering. hyra massa filmer och köpa med hem en massa gotte och strecktitta bra filmer, komedier och skratta en massa tillsammans. ut och gör ngt aktivt, som exempel bowling eller liknande. eller samla ihop en massa kul spel och sitt i pyjamas och spela spel hela kvällen, prata och njuta av er ensamhet. en bra bio kanske. en långpromenad i vackra sthlm är ju inte att förglömma. el kolla om de finns ett härligt hotell med jacuzzi att panikboka och bara vara och släppa alla måsten. ta bilen och bara åk ngnstans, behöver inte vara ngt planerat bara ut. så hamnar ni där ni hamnar. ta med en filt och varm jacka och sitt ute på ngn vacker plats som ni hittar på vägen, spontanpicknink. eller våldgästa ngr kompisar och umgås med andra. phuuu nu kmr jag inte på mer. 🙂 hoppas ni får de trevligt iallafall.

  2. Fyrabarnsmorsa

    Jag vet i alla fall vad jag skulle göra om ett sådant tillfälle skulle yppa sig (knappast troligt, tyvärr): Viiiila (gärna tillsammans). Men det är nog inget för er, ni verkar så energiska.

Comments are closed.