Anitha Schulman

Hjältinnan Nicole

Fick den här kommentaren av en Lotta.

Väldigt fint skött av hovmästaren!

Men, ert sällskap måste ha varit högljutt och störande. Annars skulle inte någon vid de andra borden ha hört snacket om sexuell läggning, vanor, ”erövringar” etc eller vad det nu kunde ha varit. Sånt prat från grannbord ska man inte behöva lyssna till under en fin middag. Varken homo eller hetero… Ja, inte heller på mindre fin restaurang passar det att vara så indiskret… Och uppenbarligen högljudd.

Ja vad säger man. Det är ju de självklara samtalsämnena och uppförandet när man är HBT något annat finns ju liksom inte…ÖÖHH
Lotta du är beviset på min tes. Gamla fördomar lever!

Hovmästaren Nicole kan bevisa motsatsen om det nu skulle behövas. Men damerna kallade till sig henne och frågade lite förstrött om hon kunde se någon vid vårt bord som INTE var fjolla? Efter det tyckte de att det var på tiden att slänga ut vårt sällskap då de tyckte det var högs opassande.
Nicole höll inte med och slängde ut damerna istället. Så jävla bäst.

20120510-140011.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. bea

    snarare DU som är fördumsfull! hur vet du att det beror på att det var just för att de var gay? lottas kommentar är ju sann; JAG vill iaf inte höra om ex. sex eller NÅGON annan diskussion när jag är ute och äter, hör man det pratar ju bestämt grannbordet alldeles för högt. sedan är ex sex, operationer, slem, mens, bajs eller varför inte skrikande ungar ngt man absolut inte vill höra, speciellt på en fin restaurang man betalat stora pengar för att äta på, är det så svårt att förstå?! projicerar snarare dina EGNA fördomar på andra, ”toleransen” visar sin intolerans, tragikomiskt.

  2. Anna

    Jag tycker hovmästaren gjorde HELT rätt, verkligen. På alla sätt och vis. Men kommentaren du reagerar så otrevligt på (som vanligt) i inlägget här har ju en poäng. Du övertolkar verkligen om du tror att hon menar det som att bara för att man är homosexuell talar man högt och vilt om sex, och enbart sex. Det var ju inte alls så hon menade? Precis som några innan mig undrat: hur visste tanterna att de vid ditt bord var HBT-personer om de inte just pratade högljutt om sex (den tydligaste indikationen på ens läggning väl?). Om du menar att de visste att de var ”fjollor” enbart för att de såg ut som fjollor, och inte beroende på att de överhörde ert samtal, är du väl den som är mest fördomsfull? Slutsats: hovmästaren gjorde helt rätt. Tanterna betedde sig helt fel. Men ni kanske också betedde er lite fel på en fin restaurant, som uppenbarligen satt och (så pass) högljutt om sex så att bordsgrannarna hörde, vilket inte är helt lämpligt på den platsen. Eller?

  3. Cissi

    En eloge till den smarta hovmästarinnan, hon vet att bloggare har stor makt och når ut till många människor. Åtminstone 2 bloggare satt vid Anithas bord och vid damernas bord satt förmodligen ingen eftersom det är få som bloggar i den äldre generationen.

  4. Ulrika

    Hanna och Maria: bland annat satt Andreas Lundstedt vid Anithas bord (han bekräftade det på twitter).. Tror de flesta vet att han är gay….
    Så otroligt bra gjort av Nicole. Heja henne!!!!

  5. Jennifer

    Anitha! Jag har läst din blogg till och från ett tag nu när jag har en stund över och jag måste säga att jag tycker att du är helt fantastisk! Klok, stark och vacker. Penny har världens bästa förebild som vågar säga vad hon tycker i ett trist janteklimat. Det är så skönt att läsa en ”mammablogg” med lite substans. Kram på dig!
    /Jennifer

  6. Hellgirl

    Satt och lyssnade på Rix morronzoo där de precis berättade om denna hjältinna (ja jag tycker också det var så himla rätt gjort) och ja så jag googlade rätt på den här sidan. Så jäkla bra gjort av Nicole. Det behövs fler som du!!!!!

  7. Jennie

    Heja Nicole! Heja Anitha! Läste inlägget för min sambo som tyckte det var modigt gjort av Nicole, själv tycker jag att det var självklart gjort. 🙂

  8. Excessive

    SARA: vad roligt,precis så ska det ju vara 🙂
    Människor som är bittra behöver inte medhåll. För de får bara mera vatten på sin kvarn! Kör hårt hörrni! Det är 2012 ”liksom”.

  9. hanna

    Men jag fattar inte heller. Syns det på dina vänner att dom är gay eller? Hur kunde grannbordet annars veta att dom var det om det inte var samtalsämnena som talade om det? Det syns iaf inte på mina vänner om dom är gay eller inte. Undrar om du inte sitter där och kastar lite sten i glashus.

  10. Malin

    Heja Nicole! Och heja dig Anitha! Älskar din blogg! Även om jag inte håller med i allt du skriver så gillar jag HUR du skriver!

  11. Sara

    Hihi! Heja Nicole! Påminner mig om historien (kommer tyvärr inte ihåg var jag hörde den, men det var inte så länge sen) om damen på flyget som inte ville sitta bredvid den obehagliga (svarta) mannen som hade sätet bredvid henne. Kunde inte flygvärdinnan fixa så att hon slapp sitta bredvid denna obehagliga person, istället borde en plats i busclass ordnas.
    Sagt och gjort. Självklart ska man inte behöva sitta bredvid en obehaglig person utan få sitta i busclass. Så hon flyttade fram (den svarte) mannen dit, medan kärringen fick sitta kvar. hahahahaaaaa!
    Vis

  12. Kerstin

    Lotta har en poäng.
    Citat Anitha: ”Det självklara samtalsämnet och uppförandet när man är HBT, något annat finns inte.” Var ni inte ett gäng ”mixed people” vid bordet? Eller är ni HBT hela gänget?
    Varför inte ett blandat samtalsämne på en så fin krog då?

Comments are closed.