Anitha Schulman

Första arbetsdagen på riktigt

;

Oj vilken grej, första riktig riktiga arbetsdagen på mitt nya kontor. Läskig grej. Men nu var det dags att dra igång då. Även om det är lite smygstartande så är det ändå nu jag kommer börja jobba med det jag ska jobba med. För att inte säga för mycket. Så har jag hur som helst kommit på en produkt. Jag har ju kommit på flera produkter men min kära rakhyvel var jag lite naiv och grön med. Trodde man kunde vara innovatör och affärsstrateg mellan två andra jobb. Men det kan man inte (såklart), det kostade bara en massa pengar och blev väldigt lite genomfört på det stora hela.

Det är inte alltid den bästa idén som vinner, det är den bästa affären. Nu gör jag om och rätt. Har och träffar olika affärspartner och investerare. Så läskigt men så kul. Ja så är det. Kommer berätta inom sinom tid men allt är så känsligt i nuläget. Jag ska ge det här ett år om det flyger så ger jag det såklart en massa år. Men man måste ju prova. Funkar det inte så får jag väl göra något annat.

Leilas General Store hörde av sig och vill ge alla läsare 15 % på hela deras textila sortiment efter min Blogghausse. Kampanjkod: Anitha så GoC!

Puss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.