Anitha Schulman

Äckelhärligt!

Ja det här blir nog mitt äckligaste inlägg so far. Men så härligt var det så jag måste bara blogga. Amanda hade testat den där fotinpackningen de gör reklam för nu. Footner, hon sa att det var det bästa hon provat. Det säger hon iof. om ganska mycket. Men ibland har hon rätt.
Jag testade. Höll på att få ett mindre framfall när jag skulle betala typ 250 kr för EN inpackning! Men med facit i hand det var det värt. Billigare än pedikyr och inköpt på Apoteket.

Först gör man ett fotbad med lite salt i typ tio minuter och sätter på sig ”impackningsstrumporna”. Över dom ett par vanliga och efter en timme är det klart. Man behöver alltså inte sitta still och så undertiden.
Sen sköljer man av fötterna och efter tredje dagen ”lossar” din gamla fotsula. Det kan ta upp till en vecka. Men så jäkla äckelhärligt att dra loss stora sjok av hud. Sen får man vänta två månader innan man gör det igen. Men jag har babyfötter och ni vet de där hälsprickorna som man kan fila på i all evighet men alltid kommer tillbaka dagen efter. Är som bortblåsta. Herregud är så glad att jag har en fot kvar att slita av.

20120418-202628.jpg

20120418-202641.jpg

20120418-202658.jpg

20120418-202703.jpg

20120418-202712.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Fy faan vad äckligt! Usch kunde inte titta på de äckliga bilderna. Mår illa nu.

    Fila fötterna varje gång du duschar så slipper du få så ÄCKLIGA fötter.

  2. Malin

    Underbart! Men du, man får inte dra av huden. Man måste vänta tills det trillar av av sig själv. Jobbigt att behöva vänta, men resultatet blir lika bra!

  3. Lotta

    Ha ha ha, verkligen detaljrikt beskrivet. Blev faktiskt lite sugen! Tack för kul blogg, lite gott och blandat. Du verkar vara en sund och trevlig människa. Allt gott!

  4. erika

    Jag har också testat och det är underbart. Men! Vaselin ska man INTE ha på, det gör att inpackningen får svårare att gå in i fötterna, man får bättre resultat utan. Om du läser från förpackningen ser du att man tar vaselin om man ska skydda någon del som man inte vill ska bli behandlad!

    Resultatet är UNDERBART! Mina bilder är så mycket äckligare än dina!! Älskade att få bort huden!!
    🙂

Comments are closed.