Anitha Schulman

Tarzantider

Jag kommer ihåg när man kunde upptäcka nya klädmärken i andra länder som man bara älskade. Jag tror jag ”upptäckte” Mango 1995 och var överlycklig. Det var rea i Annecy där jag spenderade sommaren och jag kom hem med en ny garderob i princip. Av någon märklig anledning så tycker jag inte alls det är lika kul att handla Mango i Sverige. Det känns som ett märke man vill komma hem med i påsen från utlandssemestern. Hur som helst här gick jag loss. Min bästa och Calles värsta. Djurmönstrade slacks. Han kallar det för Bodybuilder-byxor. Men skit i det. Dessutom köpte jag ett par röda flats. Vet inte om det är ett crazy semesterköp. Men titta och avgör.

Ja något ska man väl unna sig på solo-semestern.

20120309-205704.jpg

20120309-205710.jpg

20120309-205718.jpg

20120309-204905.jpg

Ser mig själv liksom såsa omkring i en kofta och högklackade heels eller flats med ett enkelt linne. Ja typ så här, på kontoret och möten. Eller med en lyx-t-shirt, stora örhängen och en clutch på fest. Tror jag hittat min sommarlook! Det blev en fin kjol i virkad spets, också som ni ser. Tänk vit skjorta med rena snitt och stora smycken.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Gah så snyggt Anitha!
    Verkligen ursnyggt alltihopa…skall ut på jakt efter något liknande imorgon tror jag bestämt.

    Må så gott!
    puss från Ellinor

  2. Isabell

    Riktigt snyggt!! Visionerna om sommarstilen håller absolut. Annars har man en tendens att tappa omdömet under semestershoppingen.

Comments are closed.