Anitha Schulman

Om man vill se mig hos Malou

Kolla HÄR

20120306-194719.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabrielle

    Stå på dig Anitha. Gud, blir så trött på människor som säger typ ”åh jag är så glad att jag är lyckligt lottad att jag kunde få vara hemma så länge”, notera att ”DU” kunde få vara hemma så länge? Vem vill vara hemma, föräldern eller barnet? Jag började på dagis när jag var ett, och jag tror knappast att jag är något konstig för det. Bra betyg, trygg i mig själv, studerar vid universitet. Orkar inte med att folk ska vara så pretto och döma. Tycker det är jättebra att ni följer vad NI tycker och sätter Penny på dagis! Kommer gå toppen, skit i alla bajsnödiga människor som bara äääääälskar att vara hemma och tycker det är såååååå chockerande att man vill sätta barn på dagis vid ett års ålder.

  2. Sanna

    Men allvar, vadå tröttna på att vara hemma? Varför kan inte mamman vara hemma första året och pappan andra året? Om det nu är bäst för barnet, dela upp det och ta ett år var!

  3. Annika

    Du är bra Anitha! Lyssna på dina egna instinter och inte på andras. Du är klok!

    Gillar för övrigt Louise Hallin också.

  4. Petra

    Jag har varit hemma med min son i 13 månader nu och är så less, jag vill ut i verkligheten igen och känner mig som en dålig mamma, hade det inte varit för att jag och min sambo ska byta snart hade förskolestart varit aktuellt.
    Men kul hon är barnpsykologen som säger 2 ½ år, shit det hade varit jobbigt att vara hemma så länge. Jag och min sambo ska åka iväg på en 2 dygns resa när sonen är 15 månader, hoppas vi inte sabbar anknytningen då 🙁

Comments are closed.