Anitha Schulman

Vi har testat en ny bärsele

När min fancy kompis Malin kom hem efter ett år i LA så hade hon en bärsele hon köpt i staterna som heter Pognae. Den verkade så otroligt bra nu när bebisarna blivit lite tyngre men fortfarande inte kan gå. Dessutom så har vi ju förlagt vagnen i taxin till sjukhuset. Så vi köpte en. Den har varit helt oumbärlig. Så visade det sig att det finns en svenska och LAbo med i bilden. Namnet Pognae är kanske inte så bra men den är riktigt super. De kan sitta både fram bark och på höften. Kostar inte mer än en Babybjörn. Dessutom säljs de även i Sverige nu för tiden också fick jag reda på (kolla länken ovan).

20120203-100241.jpg

20120203-100325.jpg

20120203-100313.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise Nordenberg Cena

    Ett svar till Idas inlägg.

    Alla gillar vi väl en bra deal, men är du villig att riskera ditt barns säkerhet för att spara några kronor? Hittar du Pognaes bärselar som säljs på ebay eller tradera för ett par hundralappar är de med största sannolikhet en kopia. De är inte säkerhetstestade, kan ha undermånliga spännen och är sällan sydda med förstärkta sömmar.

    Köper du via en officiell återförsäljare har du en produktgaranti och service om något skulle hända.

    Är du villig du stödja en illegal handel av babyprodukter?

  2. Ida

    Tips till alla er som vill köpa en sån sele, sök på tradera där finns kopior för 250kr ungefär, använder själv en kopia och är grymt nöjd 🙂

  3. Cilla

    Hej,
    Ni ser verkligen ut att ha en mysig resa. Sitter hemma i norra Sverige i -30 c och myser inomhus :o) med min 2.5 -åring och 4- månaders.
    Är väldigt sugen på en sån bärsele då vår minsting är ganska tung att ha i en Baby-Björn

    Undrar vad på ett ungefär de kostar i U.S?
    Ha en fortsatt trevlig resa med er lilla Sötnos.
    Jag känner solen o värmen ända hit ;o)

    /Cilla

  4. Hanna

    Den är så väldigt mycket skönare att ha på sig än Babybjörn nu när barnet har blivit lite tyngre. Man får även en bättre närhet till barnet tycker jag och så ingår det något så fiffigt som en liten börs så man slipper bli sned av att bära handväskan… Solskydd, och vädringslucka icke att förglömma.

    Dessutom var vi mäkta imponerade av servicen när vi köpte den direkt från deras site! Snabb leverans och en mycket proffsig och trevlig tjej som har importen till Sverige.

Comments are closed.