Anitha Schulman

Tid

Förlåt för dåligt bloggande men det är full rulle här. Penny, jobb, lägenhet och planering. Min tid tycks aldrig räcka till hur jag än försöker. Men snart fasas vissa saker ut och nya tillkommer då handlar det bara om den egna disciplinen att göra en sak åt gången inte allt på en och samma gång som jag gärna gör.

Jag gillar agendor med luft i nu är den pepprad. Inte ett andningshål och dåligt samvete som kväver en för allt man borde. Längtar bort precis som jag längtade till julen. Nästa break. Nästa tid för att ta sig tid. Miami. Efter Miami, då blir allt bra. Då har jag den, tiden alltså. Tror jag.

Apropå tid. Hur ska man tänka gällande bebisar och timmar som ligger före? Finns det en bra Miami-tidsomställnings-plan så bjussa gärna på den. Något mer man bör tänka på?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. migranmamman

    Vi var i Mexico i slutet av november. Alice var då 9 1/2 månad. -7h.. Var absolut inga problem! Ta det lite för vad det är de första dagarna. Dom äter då de är hungriga och sover när de är trötta. -Visst hon vaknade vid 5 tiden i början och som ¨senast¨ sov hon till 06.45. De flesta middagar orkade hon inte vara uppe utan vi tog på pyjamas så fick hon somna i vagnen när vi var ute och så lyfte vi bara över henne när vi kom hem.
    Vi gjorde så att om hon var hungrig på natten var det välling som gällde och mat på dagen, för att ställa om magen lite snällt.
    De har inte samma uppfattning om tiden som vi har så oftast har de det lättare än vi!

    Ha en underbar resa!!!

  2. Helena

    Ställ om klockan till Miami tid redan på planet, sov därefter. Håll ut när nu landar & vila inte, försök vara uppe sent så ni sover igenom natten! Rest mycket med barn fr 8 v & uppåt, aldrig problem m tidsskilllnaden men alla barn är ju olika!

  3. Maria

    Vet inte om det blir likadant för er men vi åkte till San Francisco med vår son när han var 10 veckor o det gick jättebra. Han sov lite mer de två första dagarna o det var allt, på tillbaka vägen var det samma sak han sov lite mer bara. Lycka till!

  4. Hanna

    Ha ingen ångest över att tiden inte räcker till! Jag tror att man får försöka se det bra i att man har så mycket meningsfullt att fylla livet med! Tänk om man bara satt i soffan och hade inget, usch, det skulle vara ångest!! Så ha ingen ångest, du hinner och du gör mycket bra saker och skriver väldigt klokt, tycker jag!

  5. Johanna

    Åker till Florida med vår 8-månaders nästa vecka och jag undrar också hur det funkar med liten och jet lag… Hoppas på det bästa… 🙂

Comments are closed.