Anitha Schulman

Pennys gårdag

Vi vaknade 8.11 och insåg att mamma skulle vara på möte hos MamaBonnier om 49 min. Herregud!

Vi sprang hela Sveavägen men kom i tid.

Där hade mamma möte med Linda och VeronicaMama om nya saker som ska hända i år. Mycket spännande vill jag lova. Sen dunkade jag huvudet i bordskanten två gånger så jag fick ett rött märke och det gjorde lite ont. Då tyckte mamma att det började bli dags att avrunda.

Det var bra det för hon var nämligen sen till Cai, hennes mirakelman och nya PTDeltagymHälsingegatan. Mamma fick tips om honom av Cissan. Han gjorde en massa tester och frågande en massa frågor till mamma. Undertiden jag satt på golvet och bet på någon gummigrej som smakade svett. Han konstaterade att hon var svag och fet. Men det skulle han råda bot på. Han lovade att vara lite snäll mot mamma bloggläsare om de vill ha bra resultat. Ring honom och boka och hälsa att ni läst om det på den här bloggen. Ni kommer få följa min mammas viktkamp (igen) nu i vår.

Sedan rusade mamma vidare till La ClinqueRiddargatan. Sen Jean Pinto, (mammas knotknackare) började prata om LipoCryo för ett halvår sedan kan hon inte släppa det. La Clinque är agenturen för apparaten i Sverige och har en av de två som finns här. Jean hade hört talats om det här ifrån Spanien. Hade patienter som testat och sa att det var helt sensationellt. Det fryser fettet och dödar fettcellerna. Man kan inte återproducera fettceller men en fettcell kan bli  stor. Hur som helst så fryser man ner dem, dödar dem och de kommer ut den naturliga vägen. Skönt att inte snittas.

Mamma sa att hon vill göra något åt ”ridbyxorna” (insidan och utsidan av låren). Något som ingen träning i världen rår på. Här kan ni läsa om behandlingen och vill ni se resultat så får ni hänga här, det tar ett par veckor. Men som ni ser (ifall ni kollar på länken) så hjälper det. Lovehandles, ridbyxor och hängmagar. Bokar ni och säger att ni läst om det här så kommer de garanterat vara lite extra snälla mot er.

Här är mammas före bild. Ska visa hur celluliterna såg ut innan EAWT:n någon dag...herregud.

Behandlingen tog en timme, hon gjorde båda behandlingarna på samma lår för att få bäst resultat fort. Jag åt lite kräm och slumrade lite.

Mammas blodsocker var riktigt lågt och vi fick gå till Story Hotel och äta lunch. Det är så bra där för i baren är de snälla mot barnfamiljer. Alla gillar ju inte barn av någon anledning. Jag fick smaka lite kycklingsallad men tyckte bäst om gurkan. Älskar gurka.

Jag har ju vuxit aningen över julen alltså är större än en 68:a men mindre än en 74:a. Kom igen, mina föräldrar är inte så långa. Hur som helst så hade de rea på Cottonville så mamma passade på.

Sen tog vi bussen hem.

På hallmattan hittade mamma en inbjudan till Anton CorbjinFotografiska. Hon blev mycket glad. Antar att jag inte får följa med.

Sen var klockan över fyra och vi tog en powernap. Gött.

Pappa kom hem och jag körde en av mina ”gubbar” MiniMe, likt? Det åts kalv till middag och jag spillde såklart på min nya outfit. jag har ju kommit på hur man tar av sig haklappen.

Efter min middag åkte vi hem till Mårten och Johanna som hade en mitt-i-veckan-fest. Kaj var där! Världens bästa Kaj. Men när klockan började ticka åtta kände jag att nu har nog mamma flängt färdigt med mig för idag så I called it a night.

Idag ska vi powerwalka med Emma och Jack.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Anitha – Har noterat att Stokken som ni verkade gilla i början är utbytt mot den fantastiska Donkeyn. Här hemma ligger en röst på vardera vagnen, så du får gärna tala om anledningen till att ni bytt. Tack.:)

  2. Underbaraglada

    Roligt inlägg! Men. Nu ska jag vara sån där som lägger sig i andras föräldraskap men det är bara av välvilja. Nya kläder prepareras med en massa kemikaliska medel som vi inte riktigt vet hur de påverkar oss, så ett tips är att alltid tvätta nyinköpta kläder innan de används. Speciellt barnens kläder. Syftar på Pennys pyjamas 🙂

  3. carin

    Men oj vilken fin PT! Kan inte mamma Anita fråga om han är singel? För då kommer Delta gym definitivt få en till medlem! 😉

  4. Alexandra

    Ha ha… Underbart att du berättar om er dag Penny 🙂 O coolt att din mamma vågar lägga ut sina komplex i bloggen. Jag har också ångest för de där jäkla celluliterna o hade aldrig vågat. Men jag är glad för att ni inspirerar. TAck 🙂

  5. Leila

    En dag ur Pennys perspektiv, jag älskar det!

    Om du vill ha sällskap till Anton Corbijn på Fotografiska så följer jag mer än gärna med! 😉

Comments are closed.