Anitha Schulman

Babymonster

Hon kan förefalla söt och mild på ytan men den här drygt 70 cm långa varelsen har hållit oss vakna sen 04.00. Fullmåne, risig mage och utvecklingssprång. Känner mig på topp.

20120113-090533.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Söta Penny!!:)

    Jag minns inte om du svarade på min fråga jag ställde för ett par veckor sedan så jag testar igen:)

    Vad har du gjort tidigare när det kommer till jobb och utbildning, hur hamnade du där du är idag liksom?
    Skulle vara kul att läsa om då jag precis ska börja studera för att ta mig in i mediabranschen.

    Kram på dig // Hanna

  2. Tove

    Har haft en liknande natt här… Har en liten tjej på 8 månader som blev genomförkyld med feber i natt. Känner mig smått bakfull idag, dock utan roliga anekdoter att minnas från kvällen… Zzzzaarrk
    Hoppas nästa natt blir bättre.

  3. C

    Känner mig elak när jag ifrågasätter detta men det gäller din dyslexi. Jag har följt dig en tid tillbaka när du bloggat på olika plattformar och är en av dem som kan bli smått frustrerad på både dina texter och språk. Du är en person med väldigt speciella åsikter och jag delar väldigt sällan din syn. Det är det som gör dig spännande och det är därför jag läser din blogg. Många gånger har jag tyckt att du varit nonchalant när dina läsare påpekat att inläggen är slarvigt författade eller att du gärna får utveckla en åsikt. Häromdagen förklarade du det förstnämnda med dyslexi.

    Faktum är att om man läser i Anitha International så är den riktigt välskriven. Inga syftningsfel och grammatisk korrekt. Du är noga med punkt och kommatering och jag fullkomligt flyter fram i läsningen.
    Från första början läste jag den bloggen för att jag älskade just skrivstilen och det fyndiga i dina inlägg. Sedan har jag följt dig på vägen och jag tror att många med mig blivit irriterade på det där slarviga och osammanhängande för att vi valde en välskriven blogg från början. Man känner sig ignorerad och förbisedd och jag har väldigt svårt att se att en dyslektiker ligger bakom texterna i Anitha International.

  4. LindaN

    Hej!
    Supersöt och fin liten tjej trots att hon inte sover. Men snart sover hon mer än du vill hon ska sova.

    Läser din blogg varje dag, som ett gift. Snälla sluta aldrig blogga.

    Ha en skön helg.

  5. Emma

    hon är bara så söt!

    Ville bara säga om inlägget längre ner, jag har aldrig ens funderat på om du har dyslexi, tycker du skriver briljant, underhållande och jag har alltid tyckt de varit lättläst. Sjukt att folk kommenterar sånt ens, alla har väl rätt att uttrycka sig oavsätt hur man skriver. Din text håller mycket högre standard än de flesta bloggar jag läser på elit nivå. Fortsätt vara du, vi är många som uppskattar dig!

  6. julia larsson

    hej! måste tipsa dig om världens bästa barnklädesbutik i stockholm! Små Grodorna på st eriksgatan mellan västermalmsgallerian och steriksbron . Jättefina kläder med bra kvalite och roliga ovanliga märken, de börjar sin rea nu på måndag! jag handlar alla mina barns kläder där, sjukt bra ! de har reima och didrikson, mee too, esprite, lipfish och villervalla bland annat.:)

  7. Maria

    Skrattade högt när jag såg det här inlägget. Tänk att man kan se så oskyldig ut och samtidigt ställa till det så mkt för sina föräldrar 🙂 Har själv en 1-åring här hemma och vet hur hemskt det är med sömnbrist!

  8. Lisa

    Inatt var det rätt okej, men den senaste tiden har min, snart 8 månader gamla dotter, också varit i en dålig sömnperiod. Från att sovit bra och inte ätit på nätterna sedan 3,5 mån är det nu vaket vid 1, 2, 3 och gärna lite matdutter här och där. Hoppas perioden snart går över…

Comments are closed.