Anitha Schulman

Calle och ekorrarna

Calle har typ inte klippt sitt hår under armarna sedan innan vi flyttade. Nu börjar det närmast se ut som två ludna sidensvansar där under. Nu har jag hittat på att han har en ekorre under varje arm som har flyttat in där för det är så varmt och skönt. Varje gång jag närmar mig när jag ska ligga på hans arm så väser och fräser dom. Rafsar efter mig med sina små klor och rullar ihop sig till en boll. De vill inte konkurrera om utrymmet och vill framför allt ha Calle för sig själva.
Nu har liksom armhålorna fått eget liv och jag börjar tycka det är tråkigt att han ska ”rensa ur boet”. Vi ska ta hit en artforskare som kan avgöra om de är ovanliga och ska fridlysas.

20111202-080038.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karolina

    Det är väldigt vanligt att karlar rakar sig under armarna även i min håla, 40 mil från Sthlm;) Fräscht tycker jag, oavsett könen. Minskar på svettlukt osv. Men alla måste få göra som dom vill, vad de känner sig bekväm med.

  2. Sandra

    K, jag är för hår på både killar och tjejer. Håret finns där för en anledning och jag själv tycker att det ser perverst ut när vuxna människor, både kvinnor och män, ser ut som barn.

  3. K

    Har en känsla av att kommentarerna inte varit lika pro hår om det varit anitha som stått sådär på bilden. Klart man ska ansa, vad fan.

  4. Lisa

    Världen är verkligen uppochner. Att män ska raka bort sitt hår är sjukt.

    Kan vi inte bespara dem den pressen, att vara lena och hårlösa som små skolflickor?

    Räcker det inte med att vi kvinnor rakar oss så frenetiskt så att huden flagnar?

    Hår är inte äckligt eller ofräscht, vad är det för jävla påfund?!

    Hår är naturligt.

  5. Thomas

    Instämmer med Sandra… Jag må vara lantis (och man) men att som man raka eller klippa håret under armen? Är det inte meningen att man ska vara hårig där?

  6. Sandra

    Eh, va?! Hoppas att detta är ännu ett konstigt Stockholmsfenomen, eller är det vanligt att killar klipper sig under armarna? Har aldrig hört talas om detta. Låter sjukt ovärt, och fult.

Comments are closed.