Anitha Schulman

Till Cissan!

Tack för förslagen ska försöka beta av ett i taget under veckan! Men jag valde Cecilia Blankens uppmaning att hjälpa henne med jättefönstret.

Foto från Cecilia Blankens blogg

När jag såg Cissans  fönster och jag fick en massa idéer. Har själv haft ett liknande och byggde in det. Det var jag mycket nöjd med. Man dödar inget ljus men får möjlighet att hänga i fönstret på ett helt annat sätt. Då blir det inte bara en dekorativ yta att fylla.

Med förbehåll för att jag inte vet budget eller inredningsstil så här är lite olika förslag i alla fall.

Våga spröjs! Ett enkelt sett att göra stora fönster mer cosy om man nu gillar det. Samt kanske våga bryta av fönstret med en svart gardinstång. Det kan vara strax över mitten, i linje med fönsterkorset. Ha gardiner på sidorna om fönstret och en våd i mitten. Både ljusa transparenta och mörkare i siden eller annat kraftigare material. (Som på bilden). Äter inget ljus och blir ombonat.

Våga armatur och trä! Älskar den här träriggen i naturfärg och industriarmatur. Älskar! Skulle också kunna linjera vid det naturliga fönsterkorset. Men kanske byggas från hörnvinkeln och upp som ett uppochnervänt U. Om man är riktigt järv så rama in hela fönstret.

Häng en möbel.

Bygg in! Använd fönsterbrädans nivå bygg en mysig hängyta som man kan sitta och njuta av fönstret på ett helt annat sätt. Kanske våga bygga in och göra ett burspråk inåt rummet. Beroende på hur stort det är.

Dekorera med stora växter. Inspireras av naturen på utsidan för att göra det fint på insidan. Inte busenkelt med småbarn. Men kanske hängväxter? Gillar även bokhylleidén.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.