Anitha Schulman

Sovrummet

Vi älskar stålställningern till sängen och beslöt oss för att inte måla den vit som vi planerat, men när den ljusgula färgen kom så började sovrummet skeva.

Det blev liksom för ”hårt”. Sängen var fin i sig och sovrummet i sig men inte i kombo. Så jag ringde in Krister Larsson och Johnny från  från Kristers måleri och de fick helt enkelt ta sig ann sängen och göra den vit.

Krister och Johnny är de som tapetserat och målat sovrummet. Alltså jag kan måla men om jag inte vill riskera att vara dumsnål så tar jag in expertis. Saken är den att det skulle ta betydligt längre tid om vi skulle göra det själva och dessutom har vi inga egna grejer så då skulle vi behöva hyra/köpa massa material och då skulle vi säkerligen vara uppe i samma summa som efter ROT-avdraget. Då blir det liksom värt det. Dessutom var dom klara med ALLT på typ två dagar i total arbetstid räknat.

Mitt supertips till er: Tänk verkligen på det när ni tar in offerter. Även om vissa tar lägre timpenning så tar de oftast mer tid. Så i slutändan blir det oftast dyrare. Tar man proffs så går det fort och blir bra direkt, inga konstigheter alltså. Det är värt det. Speciellt när man har småbarn och jobb, då kan man inte vara stand by för att hantisar kommer lite då och då när dom hinner mellan två andra jobb. Ta proffs så blir faktiskt lite billigare till och med. Är nu min erfarenhet.

Dessutom är det jäkligt mysigt att springa in och tjuvkika då och då och se hur hemmet byter utseende undertiden du är där.

Kolla så fint det blev!

Sedan tror jag vi satte pricken över i:et.  Tänk er en grön växt i fönstret lite palmig. Lejongula gardiner med en tunn vit gardin kommer bli helt ljuvligt och en fet tofs på det.

Kolonialsnyggt liksom! Det är ju en del som har frågat hur man gör sängen. Nu är det ju så att det är ju lite min design så vill man rippa varsågod. Men då får man ta reda på det själv.

Däremot så vill man har målarhjälp så kan jag varmt rekommendera Krister Larssons Måleri & Design. 0733-20 93 05, hälsa från mig så kan han säkert vara lite ”snäll”.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej!!

    Jag letar efter Kaloo-mobiler och ser att du hittat. Var?? Vore jättetacksam för svar då jag sliter mitt hår.

    Tack //Anna

  2. Celine Naminah

    Kan hålla med om att sovrummet blev jättefint när det var klart, men ärligt talat, tjejen i sängen är finare 🙂

    Tycker samtidigt att det är lite synd att tapeten ni hade innan försvann.

  3. Anne

    Det blir hur snyggt som helst! Carl Larsson möter engelsk herrgård typ. Har lite svårt för mattan för att jag inte gillar den typen, men sådant är så personligt.

  4. Fia

    Hej!
    Sängen blev mycket finare vit!
    Personligen hade jag nog föredragit en mer romanstisk stil på sängen, i vitt trä, till det rummet.

    Älskar er Laura Ashley-tapet!

    Gillar hur du blandar olika stilar! Från ert ganska industriella soffbord (som du borde måla vitt, det med:-), till era fina matsalsstolar som blev väldigt kitschiga ommålade! Och så lite romantiska inslag här och där. Industri, kitsch, romantik. Kul!

  5. Malin

    Jättefint! Mkt bättre i vitt. Måste bara säga att det är så himla kul att få följa här och se ert hem ta form. Många bloggare är så hemliga med sina hem. Har aldrig riktigt fattat varför..? Det är ju bara grejer egentligen…

  6. Jill

    Tyckte redan från början sängen var cool. Dock inte riktigt min stil… tills nu. Hur fint som helst och mkt bättre med vaniljfärgen på väggarna. Grattis till ett jättefint sovrum!

Comments are closed.