Anitha Schulman

Snöresuppdatering

För två månader sen

Då satt det riktigt tajt precis under behån.

Jag bytte ju band precis i början då det röda gick upp. Men med exakt samma mått såklart ingen idé fuska för sig själv.Med sånt här!
Ser ni skillnaden!

Jag har fortfarande inte ställt mig på vågen men jag tror om jag känner mig själv att jag har ca 4-5 kg kvar. Dvs att jag hittills har gått ner 5-6 kg på två månader. Det var väl inte så illa. Innan jul ska jag ha två kilo kvar. Det tror jag är en realistisk målsättning. Sen gå ner resterande (med julen räknat) fyra i januari.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Hej Anitha. Första gången jag kommenterar här, men läst din blogg under väldigt lång tid och jag älskar den trots att jag inga barn har 🙂 25 år, är i England (oxford) och studerar engelska och ska när jag kommer hem i dec flytta till sthlm (är fr gbg) för att studera vidare på södertörn högsk. Ville bara berätta vem jag är lite och säga att du aldrig ska sluta blogga, jag kikar in här varje dag. Du är klok, underhållande, seriös, smart och otroligt vacker.
    Ha en underbar helg, det ska jag ha:)
    Kramar Hanna

  2. kicki

    Snyggt. Fortsätt kämpa. Så härligt att du har börjat blogga igen. Stå på dig! Å grattis till priset föresten. Trevlig helg å puss på Penny.

  3. Fin

    Hej! Du har verkligen en superfin mage!! Kul det här med snöret – haha – jag testade efter instruktioner i mail 😉 … OJ vad det inte gick bra … eh hittade typ bara ett ”rep” så kanske ej konstigt? Men skall absolut ge det ett försök till m ett snöre ist typ… Må gott!

Comments are closed.